- Член од
- 3 декември 2018
- Мислења
- 517
- Поени од реакции
- 2.900
Jeste, promijenilo se...Da li se nesto promijenilo kod http://twobrotherss.tk:8000
Jeste, promijenilo se...Da li se nesto promijenilo kod http://twobrotherss.tk:8000
Sve jasno ,,,pratim sve jer bi uistinu trebao doci ali otvorili su za 10 zemalja,ali MOJA nije na spisku Hehenema više samoizolacije od 14 dana, otvorene su hr granice...
što ???Jeste, promijenilo se...
Ako imas hr pasoš onda možes u hr bez problema,iako drzava u koju živis možda nije na spisku.Sve jasno ,,,pratim sve jer bi uistinu trebao doci ali otvorili su za 10 zemalja,ali MOJA nije na spisku Hehe
20 g0godina slaveneki novi simbol kod NOVa Hr ,.... sta je to
A pao si na korupcijuJa sam te prespavao valjda nisam nikad ni jedan koristio,domace je domace
Автоматски споено мислење:
I stricek Miro iz Gradine poklonio mi listu do 2025 valjda sam mu nesto zajebao unutra ,
Znaci sad ga vise nesmijem cimat bemti poklon to je cisto mito
Drugovi, sapatnici čačkajte malo jbg i naći ćete. Jednostavno je...što ???
Dobro.Ako imas hr pasoš onda možes u hr bez problema,iako drzava u koju živis možda nije na spisku.
Izgleda na ovim prostorima niko nije nepotkupljivA pao si na korupciju
Balkan braco, balkanIzgleda na ovim prostorima niko nije nepotkupljiv
Mi mi smo narod koji ima veliko i neosnovano misljenje o sebi i svojim moralnim karakteristikama , a sustini smo katastrofa , cistacice nam nose kuci s posla sredstva za higijenu i sve što stignu maznut , kuhari iz restorana odnesoše u gaćama sve što mogu , konobari donose svoje sirovine na posao i prodaju pa im opet malo što zajebu gazdu pa štancaju 3 kafe od jedne da zajebu i mušteriju ..taksisisti kradu na taksimetrima , trgovci na vagama, u prodavnicama kasirke kradu ašćare , nikad nemaju 5 -10 feninga za vratit ... ma ne postoji niko ko ne krade a gdje ova visoka klasa , doktori , inzinjeri , ekonomisti itd .. a tek politicari..Izgleda na ovim prostorima niko nije nepotkupljiv
zanimljiv video