Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
ne, ali stvarno, od kako je ovih playera i mac-ova na netu, i oni po starackim domovima poceli da gledaju iptv, nece da placaju pretplatu nikome :)
a, ako imas satelitsku, sam nadjes c liniju i cepas, prosto da prostije ne moze biti ;)
Svaki da si otvori ovu stranicu i da uzme te pleyere sta ti navodis i ne treba vise nikog da moli ovdje ,a ovi sta su dijelili nek se sada posvete familiji zeni,ljubavnici i tako hahah.Cista uzivancija sad samo zajebancija ,kad stane cemo opet
iptvxtreamcodes.com/free-stbemu-portalmac-01-05-2020/
Автоматски споено мислење:

U nas recimo bez obzira sto imas sve te servere i hiljade kanala opet moras placat pretplatu jer su se monopolisti udruzili i ne mozes nigdje naci internet 50mb/s ispod 20 eura. A za te pare dobijes kod ovih najvecih telecom, telemach itd i sve one glavne tv kanale tako da od usteda na tom nema nista.
Ovo ti znaci dodje ko cista zajebancija. ;)
Pa vecina ima neki placeni paket uz internet ,ja imam ful max tv sa hd kanalima tako da ne ovisim o iptv na crno al ajde malo ono zajebancija al umjereno ne vise ono ko sota da na 5 laptopa se skenira haahhaahah

Svako srce, koje je u stanju osjetiti veliku bol, u stanju je i činiti dobro.
Prijatan vikend.......

U nas recimo bez obzira sto imas sve te servere i hiljade kanala opet moras placat pretplatu jer su se monopolisti udruzili i ne mozes nigdje naci internet 50mb/s ispod 20 eura. A za te pare dobijes kod ovih najvecih telecom, telemach itd i sve one glavne tv kanale tako da od usteda na tom nema nista.
brate, i ja placam sbb kablovsku ;) :)

ja imam najeftinju optiku u hrvatskoj ( bar mislim ) 138 kuna za brzinu 150 megabita + fiksni telefon

stvarno ne razumem ljude koji nesto traze, pored sahbaz i sf playera i macova :confused:
pun je net toga, kakvo skeniranje, kakve gluposti ;)
od kako je toga, i moja tasta od 80 god. pocela da gleda iptv :) (sama nadje mac-ove i cepa serije, samo tako)
kako vas nije sramota :)
Umrla mi punica prosle godine,sta cu sad?

Nas dvojica smo poznati po zajebanciji zato smo i najebali,ako se neznas zajebavat sta ce ti zivot,i ovo sve oko iptv je jedna zajebancija malo se nasalimo ,nekog napalimo pa ttaj 3 dana ne spava i tako u krug.Uvijek najebe onaj ko je alergican na zajebanciju taj puca iznutra :angel:
Evo ja sa zajebancijom dozivio uskoro i 61. Godinu. Pozdrav svima.

ma, jok, covece, gde se ti tu pronadje, govorim uopsteno
Mora da je Bosanac.

za iptv liste i sex nikada nisam placao ;) :)
Ako ima gdje besplatan Puf salji posle Korone odmah adresu.

Umrla mi punica prosle godine,sta cu sad?

Evo ja sa zajebancijom dozivio uskoro i 61. Godinu. Pozdrav svima.

Mora da je Bosanac.

Ako ima gdje besplatan Puf salji posle Korone odmah adresu.
Ima u Friedenstr.München
Ulaz je besplatan

Код:
http://iptv-store.ch:8080/get.php?username=uszs4KR4gG&password=g46dSjROyQ&type=m3u_plus&output=ts

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom