Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
brate, i ja placam sbb kablovskuU nas recimo bez obzira sto imas sve te servere i hiljade kanala opet moras placat pretplatu jer su se monopolisti udruzili i ne mozes nigdje naci internet 50mb/s ispod 20 eura. A za te pare dobijes kod ovih najvecih telecom, telemach itd i sve one glavne tv kanale tako da od usteda na tom nema nista.
Ovo ti znaci dodje ko cista zajebancija.![]()
ja nisam te srece nemam sbb ili ... ali zato placam lelekom iptv box4 to sto ga ne gledam je drugobrate, i ja placam sbb kablovsku![]()
![]()
U nas recimo bez obzira sto imas sve te servere i hiljade kanala opet moras placat pretplatu jer su se monopolisti udruzili i ne mozes nigdje naci internet 50mb/s ispod 20 eura. A za te pare dobijes kod ovih najvecih telecom, telemach itd i sve one glavne tv kanale tako da od usteda na tom nema nista.
Ovo ti znaci dodje ko cista zajebancija.![]()
takvih stranica i foruma pun internetJbte nisam znao za tu stranicu
Steta tolke pare sam dao da kupujem macskenere da bi video da sve te macove sam mogo i besplatno dobiti
Ima ih na tone
ja imam najeftinju optiku u hrvatskoj ( bar mislim ) 138 kuna za brzinu 150 megabita + fiksni telefon
A onim komsinicima dvema sta placas sta sa tim ehheheehbrate, i ja placam sbb kablovsku![]()
![]()
za iptv liste i sex nikada nisam placaoA onim komsinicima dvema sta placas sta sa tim ehheheeh
Koji operater? Uskoro mijenjam optimu pa me interesira.ja imam najeftinju optiku u hrvatskoj ( bar mislim ) 138 kuna za brzinu 150 megabita + fiksni telefon
Koji operater? Uskoro mijenjam optimu pa me interesira.
Umrla mi punica prosle godine,sta cu sad?stvarno ne razumem ljude koji nesto traze, pored sahbaz i sf playera i macova
pun je net toga, kakvo skeniranje, kakve gluposti
od kako je toga, i moja tasta od 80 god. pocela da gleda iptv(sama nadje mac-ove i cepa serije, samo tako)
kako vas nije sramota![]()
Evo ja sa zajebancijom dozivio uskoro i 61. Godinu. Pozdrav svima.Nas dvojica smo poznati po zajebanciji zato smo i najebali,ako se neznas zajebavat sta ce ti zivot,i ovo sve oko iptv je jedna zajebancija malo se nasalimo ,nekog napalimo pa ttaj 3 dana ne spava i tako u krug.Uvijek najebe onaj ko je alergican na zajebanciju taj puca iznutra![]()
Mora da je Bosanac.ma, jok, covece, gde se ti tu pronadje, govorim uopsteno
Ako ima gdje besplatan Puf salji posle Korone odmah adresu.za iptv liste i sex nikada nisam placao![]()
![]()
Ima u Friedenstr.MünchenUmrla mi punica prosle godine,sta cu sad?
Автоматски споено мислење:
Evo ja sa zajebancijom dozivio uskoro i 61. Godinu. Pozdrav svima.
Mora da je Bosanac.
Ako ima gdje besplatan Puf salji posle Korone odmah adresu.
http://iptv-store.ch:8080/get.php?username=uszs4KR4gG&password=g46dSjROyQ&type=m3u_plus&output=ts
E da, u VŽ-u ga nemaPRO PING vjerovatno, samo oni nisu dostupni svuda