Čovjek skuplja MACoveSto ce mu mac od TV? Mac od TV i Smart IPTV app nije isti
Послато са SM-G900F помоћу Тапатока
???????????i am Nobody
Imas pmimali neko da podeli neki mac?hvala unapred
Da gase ali postoji vise tzv modusa prilikom gasenja a vecinom su svi na (idle) i onda je dm recimo uvijek onlineNe mozes direktno iz c linije, ali mozes iz nekog drima koji koristi neku c liniju !
Автоматски споено мислење:
I ono famozno objasnjenje, da kada vlasnik ugasi drim, ne mozes ni ti nista gledati, ali vlasnik nikada ne gasi drim, nego TV !![]()
isto kao sto ih i vlasnici tv boxova nikada ne gasegovorim o legalnim provajderima
![]()
Nema problema. Aplikacija radi. Ako ti ne nadje pretrazivac vidi u grupi omiljene aplikacije a ako ne nadje ni tada odvoji Tv od Interneta i startaj ponovo Smart Hub.nešto se događa sa smart tv aplikacijom , meni je prije par večeri zablokirala ...izbrisao je , pošao ponovo da je instaliram i nisam je uopšte mogao naći više , ne nudi mi je jednostavno na pretraživaču ..Samsung TV je u pitanju ..mislim da imaju neke probleme, evo vidim da nisam jedini koji ima problem s njom ...
stvarno, a o cemu ja pricam, lepo kazem da ga ne gaseDa gase ali postoji vise tzv modusa prilikom gasenja a vecinom su svi na (idle) i onda je dm recimo uvijek online! Jer kad je ugasen onda ni CS vise nije dostupan
![]()
Imam adresu servera i validan mac. Kako onda idu parametri za takvu listu?Ne mozes direktno iz c linije, ali mozes iz nekog drima koji koristi neku c liniju !![]()
au, izgleda da si pobrkao loncice,Imam adresu servera i validan mac. Kako onda idu parametri za takvu listu?
Ako može neki primer.
го користи впн од државата од каде што е макот(((moze li neko da kaze giga iptv koji vpn koristi posto radi na sf player a na android box nece
Drug,au, izgleda da si pobrkao loncice,za to ti treba stalker portal player, a ja pricam o drimovima
pametno, ali nisu svi kao tiDrug,
tu i tamo i ti nesto pobrkas.Moj Dreambox se gasi svaku vecer.
Cak i steker izvucem......pa onda mozes skenirati do sudnjeg dana.
ne postoji drugi način, osim da znaš ljude lično, ne čitate, ima sve na Kajgani
http://server:port/stalker_portal/c/index.html?debug&debug_key=2d3a8bb645894f8f4e1e6d8395b1c700&mac=00:1A:79:4C:5E:7D
ili
PRI TOME MAC ADRESE MORAJU BITI VALIDNE i naravno da je stalker aktivan, onda te čeka MD5 dekodiranje!!
kad to obaviš ideš na .db i otvaraš onaj Go txt...........................MD5 hash - Online MD5 hash Generator
MD5 hash. Online alat za stvaranje MD5 mljeveno meso string. Generiranje MD5 poruka probaviti od proizvoljnog niza pomoću ove besplatne online MD5 hash korisnost.www.convertstring.com
preciznijene postoji drugi način, osim da znaš ljude lično, ne čitate, ima sve na Kajgani
http://server:port/stalker_portal/c/index.html?debug&debug_key=2d3a8bb645894f8f4e1e6d8395b1c700&mac=00:1A:79:4C:5E:7D
ili
PRI TOME MAC ADRESE MORAJU BITI VALIDNE i naravno da je stalker aktivan, onda te čeka MD5 dekodiranje!!
kad to obaviš ideš na .db i otvaraš onaj Go txt...........................MD5 hash - Online MD5 hash Generator
MD5 hash. Online alat za stvaranje MD5 mljeveno meso string. Generiranje MD5 poruka probaviti od proizvoljnog niza pomoću ove besplatne online MD5 hash korisnost.www.convertstring.com