Ma tko to kaze... Bas jeSto ce mu mac od TV? Mac od TV i Smart IPTV app nije isti
Послато са SM-G900F помоћу Тапатока
Ma tko to kaze... Bas jeSto ce mu mac od TV? Mac od TV i Smart IPTV app nije isti
Послато са SM-G900F помоћу Тапатока
U Dalmaciji ima jos ljepsis stvari. Pozdrav.Na Kajgani ima puno lipih stvari,bolje Kajganu nego politiku pratit.
Bok Molim te reci mi kako si se povukao debug keydebug key =9719cad471c4dbaf72d6482768ca1b46
Ako te i dalje bude zajebavao, deinstaliraj i ponovo instaliraj. Kod mene se par puta zastekao i nisam mogao nista uraditi, ali nakon deinstalacije i ponovne instalacije radi bez problema.rjeseno je hvala svima izgleda da smart iptv app poceo malo zahebavati![]()
Dobro vece i tebi.Dobro veče društvo![]()
само со VPN.ќе работи,,,vpn од државата кадешто е корисникот.........а некогаш може и така да не работи))имам валидни MAC адреси од twobrothers кога ќе ги клам во STB ми вели Your STB Is blocked, а добивам u/p провервам со panel_api листата е актива. Од која причина?
Nikakvi VPN tu ne pomaze.само со VPN.ќе работи,,,vpn од државата кадешто е корисникот.........а некогаш може и така да не работи))
имам MAC со 0 конекции, така да.Nikakvi VPN tu ne pomaze.
Trebas jedan MAC koji nije u potrebi i to je to.
Makovi su kao i liste.....jedna konekcija i nista vise.
Napamet.....nista.Nemojte prićati napamet.. Ako portal neće a validan je mac onda VPN. Ako očita portal a neće kanali onda netko gleda.. Iako ima nekih servera kojima ne pomaže ni mac ni vpn.. O tome drugom prilikom
Ma losa app za npr VOD je katastrofa,bez slikica itd...a i ovi gledaju da neradi vise kako treba jer ju masovno ukljanjajuAko te i dalje bude zajebavao, deinstaliraj i ponovo instaliraj. Kod mene se par puta zastekao i nisam mogao nista uraditi, ali nakon deinstalacije i ponovne instalacije radi bez problema.
Drug,имам MAC со 0 конекции, така да.![]()