moozejel treba nekom
Open Bullet 4.1 predator......
moze!!!!!
moozejel treba nekom
Open Bullet 4.1 predator......
moze!!!!!
Ne otvara kanale ,probao sam i moj mac nece.hvala ali nece imas mac u pm pa probaj i javi radi li
u Septembru-Oktobrupozdrav svimaima li neko juzni vetar 2
Posalji da probami
pmPozdrav, jel može mac za http://cms.radiokafic.com:8081/c/ na pm ako neko ima viška da probam da li će da otvori? Hvala
pmposalji, ako hoces
debug key =9719cad471c4dbaf72d6482768ca1b46
ako ima neko -debug_key- moze i ulaz u Ministar da mi posalje vo pp.hvala
Za Sony, Philips, TCL i slicne televizore koji imaju androidtv os postoji taj problem da kad prebacis kanal zvuk ode na 100%. Sve verzije stbemu od verzije 1.1.17 pa na dalje imaju u opcijama mogucnost da upravljas zvukom u stbemu putem tipki vol+ i vol-.Џабе се занимаваш, а и ги занимаваш другите
Не е до верзијата, а до телевизорот, или поточно е до самиот сервет, ако сопственикот го оставил на фулл гласс..
Воопшто не пробувај други верзии... Истиот проблем го имав на филипс тв,,,, единствено решение ти е да користиш, сараунд, или нешто друго, преку кое. Ќе ти оди звукот, и од таму ќе го регулираш!!!!!
Nije u fajlu nego u source kodu stranice sa koje skidas fluss, mada i to u zadnje vrijeme skrivaju.U kom fajlu se nalazi token za flussonic?
Znam da radi u VLC-u, isprobao sam, ali sam mislio da se na osnovu ovoga jednoga kanala može izvući cijela lista.To tije od stalkera jedan kanal, nemozes da izvadis lista.Ubaci kanal u VLC radi
Napravis vrlo jednostavnu skripticu u malom bat fajlu koja ce generitati taj isti link od 1.ts do recimo 999.ts i propustis kroz stari losmij skener ili xenu ili...Molim pomoć. Kako izvaditi cijelu listu:
http://aaaaaaaaaaa.com/u/get?m= 00:1A:79:xx:yy:zz&u=v2&s=JARMZ9MER3T/262.ts
Hvala.
Ima na novoj verziji STB-a ( ili na staroj napravite update) / Settings/Common settings/Always use system volume level ( čekirajte kućicu ) na izlasku Save and restore settingsZa Sony, Philips, TCL i slicne televizore koji imaju androidtv os postoji taj problem da kad prebacis kanal zvuk ode na 100%. Sve verzije stbemu od verzije 1.1.17 pa na dalje imaju u opcijama mogucnost da upravljas zvukom u stbemu putem tipki vol+ i vol-.
E sad, dobro je na neke prazne tipke na daljinskom mapirati vol+ i vol- od stbemu (jako jednostavna operacija) i onda to jednom uskladis sa volume na tv, vise se nece dogadjati da budis susjede navecer kad prebacis kanal.