D
Deleted member 132030
Гостин
Ima li neka nasa lista sa FHD Sport Klubom i Novom Sport? Ovo sto sam do sada nalazio je bio upscale sa SD-a, pa je sve mutno ko Dunav...
da se pridružim ćestitkama na pobjedi VeležaDok Velez pobjedjuje bit ce i lista![]()
Koji si ti glupi konj sebični.. S jebeš takvu listu... Ma bolje bit dobar s vlasnicima panela nego s vama... 90 posto vi uništite, takvu seničnjaci ko ti... Samo 10 posto vlasnici ugase.. Sve ostali ljudima puca zbog ovakvih.. Više me smara i ljudima djelit kad uvjek ovaka neki se nađe.. Zasto toliko mrziš te ljude i nedopustas da gledaju..
Автоматски споено мислење:
I to nije streem nego kanal iz liste... Nepismeni hakeru... Neznaš ni šta je notped a kamoli ostalo
Odlazim odavdje jer previše je loših, sebićnih i pokvarenim ljudi.. Pozdravljam one dobre..........
https://forum.kajgana.com/goto/post?id=8863563 I bolje da ides,ako si vec htjeo pomoci treba si dati ljudima na pm,a ne ovako unistavat nesto sto je dobroKoji si ti glupi konj sebični.. S jebeš takvu listu... Ma bolje bit dobar s vlasnicima panela nego s vama... 90 posto vi uništite, takvu seničnjaci ko ti... Samo 10 posto vlasnici ugase.. Sve ostali ljudima puca zbog ovakvih.. Više me smara i ljudima djelit kad uvjek ovaka neki se nađe.. Zasto toliko mrziš te ljude i nedopustas da gledaju..
I to nije streem nego kanal iz liste... Nepismeni hakeru... Neznaš ni šta je notped a kamoli ostalo
Odlazim odavdje jer previše je loših, sebićnih i pokvarenim ljudi.. Pozdravljam one dobre..........
https://forum.kajgana.com/goto/post?id=8863563,i bolje odlazi unistio si nesto dobro,tako se nepomaze ljudima.Koji si ti glupi konj sebični.. S jebeš takvu listu... Ma bolje bit dobar s vlasnicima panela nego s vama... 90 posto vi uništite, takvu seničnjaci ko ti... Samo 10 posto vlasnici ugase.. Sve ostali ljudima puca zbog ovakvih.. Više me smara i ljudima djelit kad uvjek ovaka neki se nađe.. Zasto toliko mrziš te ljude i nedopustas da gledaju..
Moze jedna lista
Sve liste sa minimalno 100 kon, kome treba neka pise pm.
Gledam ja, gledas ti, svi gledamo a ne odabrani![]()
Hvala puno na listama.
Ako može jedna za mene od bar 1000 konekcija , to od 100 mi je malo , široka mi familija
Evo ti sport klub 1200 ako ti igra uloguIma li neka nasa lista sa FHD Sport Klubom i Novom Sport? Ovo sto sam do sada nalazio je bio upscale sa SD-a, pa je sve mutno ko Dunav...
Za Tebe i cjeli disk ali samo ona particija c, nije belajAko može jedna za mene od bar 1000 konekcija , to od 100 mi je malo , široka mi familija![]()
Hvala za liste.....Eto tako poslato svima koji su trazili, za par dana nastavljamo dalje sa:
Sve restream liste, budi te mi pozdravljeni i ljep pozdrav.