- Член од
- 19 ноември 2019
- Мислења
- 1.116
- Поени од реакции
- 4.204
U mene je uvijek bio životni moto kao na fliperu, ˝kad je bal nek je multiball˝E, ako si svima dao, ode mast u propast !
U mene je uvijek bio životni moto kao na fliperu, ˝kad je bal nek je multiball˝E, ako si svima dao, ode mast u propast !
Sve je moguće , bila jednom jedna serija koja se zvala ˝Na tajnom zadatku˝.@dadoxy, moze li jedan crnjak, a da ti ovim dobrocinstvom mozda ne gasis ovaj nacin gledanja lista, sta cemo onda ?!
ali naši paketi ne rade na cs-u (max tv polovično, total tv i a1 nikako), koliko ja znam.Potraznja, a samim tim i prodaja raste !
Автоматски споено мислење:
Ako se ovaj nacin gledanja brzo ugasi, znacemo ko je kriv !
Автоматски споено мислење:
A, znate li sta je skoro nemoguce ugasiti, pa drimove !
Nije nego kod mog sistema treba da se malo pomuce te combo te notepad te da kopiraju te da naprave sami listuMeni ih se javilo vise od stotinu , mora da nisi bio dovoljno jasan
Bravo za njih, stvarno dobra rajaNece to tako brzo propasti, sve dok postoje ljudi tipa @iptviptv, @aantunn , @mugi66 i par ovih novih klinca koji se ne eksponiraju niti po kom osnovu ali vjerovatno podijele na dnevnoj bazi vise listi nego vecina ostalih, interesntno, niti ko zna za njih niti ih iko spominje, dok ima takvih ljudi ovo sve skupa ima smisla.
E tu si u pravuNije nego kod mog sistema treba da se malo pomuce te combo te notepad te da kopiraju te da naprave sami listu
Dok kod tebe samo kliknu i gotovo
Pa ti vidi sad
35.246.6.109Zna li netko koji je url server od https://www.iptvlion.com/ ?