- Член од
- 10 јануари 2018
- Мислења
- 187
- Поени од реакции
- 296
zahvaljujem seZato što ti nije bilo moguće poslati poruku, i ja sam bio probao. Imaš sad PM.
zahvaljujem seZato što ti nije bilo moguće poslati poruku, i ja sam bio probao. Imaš sad PM.
Zemo,ostavi maloljudi moji pa ovo stvarno više nema smisla, ne znam ni jezik al zatvorenih očiju ja to pogađam
za ovaj me ne pitajte da vam poklanjam u p.m, ovo je zadnji krik mode , dodaje token, + token , skenira v1, v2, v3, v4 .. ma sve živo
Прегледај го приврзокот 232291
Zemo, postaješ glavna faca na forumu!ljudi moji pa ovo stvarno više nema smisla, ne znam ni jezik al zatvorenih očiju ja to pogađam
za ovaj me ne pitajte da vam poklanjam u p.m, ovo je zadnji krik mode , dodaje token, + token , skenira v1, v2, v3, v4 .. ma sve živo
Прегледај го приврзокот 232291
aj daj taj test na pm il batali više reklamuImas besplatan test kod PlayTV, zasto cekati i lupati glavu
Pa de nam baci koji test da vidimo za sto bi pare dali. Kupiti macora u vreci nije preporucljivo...Imas besplatan test kod PlayTV, zasto cekati i lupati glavu
Tako je brate, svi vide kako Dadoxy ima , a niko ne pita koliko je Dadoxy spiskao para na instrukcije i knjige, mogao je dozivitno IPTV platitA vi ste svi sami hakeri nije vam niko pomogao dao. Pa mi malo stariji clanovi se svi bar malo znamo odlicno znamo ko je sta bio ranije. Izuzev par clanova ovde (kljuki,milankovic ) nekih sa SF (ne svih) jednog sa svenase i vidim ovaj Ctx i on se tu ubraja svi ostali smo dobili ukrali kupili znanje alat tako da gore navedeni post bas i ne prilici.Covek se interesovao ulozio nesto u to interesovanje i sada uziva pa bio zlatni srebrni haker svejedno a vidim i da pomaze
Ps: Dadoxy jesi vido kako sam te pohvalio jel moze sada neka nagrada
Salim se imam ja sve sta mi treba
Ne daju javno, moras im se javiti na fb ili mejl. Citam svugde ih hvale, a noviju su bar ranije nisam cuo za njihaj daj taj test na pm il batali više reklamu