GoxiNS
Ko смe, тaj мoжe,ko нe знa зa страх тaj идe напред
- Член од
- 20 февруари 2019
- Мислења
- 377
- Поени од реакции
- 2.286
Čekaj malo...Ne smeta ti Đoković zato što mu je mama hrvatica?Malo si se zajeb ne smeta meni Dokovic ubiti mama mu Hrvatica tako da tata je samo doku izvadio hahahah,nego mi smeta sta iskoristavate vise ovog moderatora ovdje jer ok jedna slika navrh glave .Sta da nas sad 100 ili vise stavi svaki sliku,nikad kraja,valjda smo svi jednaki pa ajde onda za svaki sportski dogadaj cemo svi po jednu dve slike.Neznam gdje je tu politika ja sam prvi protiv politike ,da sad ne spomenem sta je jedan uvazeni clan sa jednog foruma imao kao sliku na skype jako vama popularan tako da sam se zgrazao kad sam to svaki dan gledao ok vise ga nemam gore to ti politika i to opasna.Tema foruma je internet ,radio i televizija i to legalno tako stoji tema a to sta ste ju svi mi pretvorili u prcvariju e o tome mozemo pricat .
Zar stvarno misliš da tako glupa izjava priliči čoveku tvojih godina?
Jesu li ti smetale objave i slike pre neki kad je rukomet bio aktuelan i kada smo vama svi čestitali?
Vidi, ja te sada prvi i zadnji put molim da ne budeš bezobrazan i pokvaren i tako podmuklo i perfidno provlačiš te izjave sa nacionalističkom konotacijom ,igrajući se sa našom inteligencijom!
Znači, budi dobar i drži se iptv-a!
Последно уредено: