Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
9 јануари 2020
Мислења
36
Поени од реакции
6
može li za kamiondžije na pm validan mac ili za albanica hvala ,,Sve što sam probao za kamiondžije ne otvara ..Hvala unapred
Ili ako može portal sa ex yu kanalima i mac u pm

Последно уредено:
Член од
23 октомври 2017
Мислења
1.219
Поени од реакции
6.855
To bar nije problem, dnevno 10-ak postova i za dva mjeseca imaš scanner. Zokiniko, vrijedi li to i za mene :) ?
sto ce ti da upropastis sebi zivot ev ja 4 mjesec ga nisam pokrenuo.sve bolje zdravlje zivot sve ljepse idi u kafanu kao ovi pojedini ovdje svaki post im cugam tijeznim se itd to je pravi zivot jb skeniranje kafana majka

Член од
28 октомври 2017
Мислења
275
Поени од реакции
678
sto ce ti da upropastis sebi zivot ev ja 4 mjesec ga nisam pokrenuo.sve bolje zdravlje zivot sve ljepse idi u kafanu kao ovi pojedini ovdje svaki post im cugam tijeznim se itd to je pravi zivot jb skeniranje kafana majka
Ma kakva kavana, liječim se od nje. Doktor rekao da trebam skenirati da ne mislim na birtiju, a ti kontra. Hmm..kome sad vjerovati..

Член од
23 октомври 2017
Мислења
1.219
Поени од реакции
6.855
zokiniko hvala za mac adese od gradine pokrenuo stb emu naravnopokrenuo i url snoper i pogledao koje komande zahtjeva taj server i na brzinu bez ikakvog scanera nasao par macova od gradine bitke i mogu naci od bilo kojeg servera a tako moze bilo tko al svi ste se opredjelili na neki scaner zokiniko hvala za upustvo ps kod mene bitka ne radi ako kod nekog radi i mogu mu poslati macove il ts listu al samo kome treba nemojte mi se javljati vi koji bi to sve sjebali
tako reci a ne da sam ti dao scaneri nikakvo upustvo to sto si sam skonto ok

Член од
9 јануари 2020
Мислења
36
Поени од реакции
6
Imam ja

Poslano sa mog SM-G955F koristeći Tapatalk
moze na pm
Автоматски споено мислење:

ne radi od pre par sati..Ako imas novi mac
Автоматски споено мислење:

sve pohvale za ovaj forum i drustvo koji su solidarni i pomazu nam da nadjemo ono što nam treba za gledanje..Veliko hvala

Последно уредено:
Член од
17 април 2018
Мислења
182
Поени од реакции
99
a који је тај бугарски форум?

Член од
8 февруари 2019
Мислења
10
Поени од реакции
2
eto.....nerazumem ljude drze kuci neke programe nekoriste al nedaju drugome..sta ti je cicijanstvo,....nema veze meni netreba al nedam da drugi ima...e,daleko cete dogurati u zivotu ...

Kajgana Shop

На врв Bottom