Izgleda da i tvoj razlog 6mesecne hibernacije kao i liste sa rokom trajanja
Javi mi se da ti dM jos jedanBoljimacove necu da objavljujem jer mislim da ovo ne radi u vlc ne samo kamiondzije vec i gradina bitka a imam 100tine macova koje sam mislio podjeliti al nek vam podjeli ovj sto se smije odjavljujem se pozdrav dobrim ljudima hvala zokiniko za scaner
e,jbg,ovaj balkan ima samo jednu zadrugu
drug da smo u istoj drzavi vjeruj da bih dosao da te dobro namlatim al nije iskljucivo da ne izvadim sebi pasosma, ne valjaju one liste sa jednom konekcijom, koje uvek rade, dok rade![]()
hehehheheheeeee, dodji cekam tedrug da smo u istoj drzavi vjeruj da bih dosao da te dobro namlatim al nije iskljucivo da ne izvadim sebi pasos
hvala ti i za ovaj za sat vremena 34 gradine i 67 kamiondjije sad na ovaj balkan presao evo 87 komada hvala ti za scanerJavi mi se da ti dM jos jedanBolji
haha
super da sam ti toliko vazan pa i u svojim snovima nemozes bez mene uzivaj i samo naprijedhvala ti i za ovaj za sat vremena 34 gradine i 67 kamiondjije sad na ovaj balkan presao evo 87 komada hvala ti za scaner
`cim naguras 500 postova mozda razmislimpozdrav....citam sta pisete pa ajde da pokusam nista nekosta....Zokiniko...jel problem da das taj skener da se malo u stare dane zanimam....penzionerski....a ako nemoze,opet lepo,svako dobro....
Koliko god da spustis standarde drug ovaj ne moze preci crtunetreba ti pasos sad ce opet rat ,juce americkji jevreji izglasali da se pocne rat na ex yu ,jbg treba ljude shvatiti 24 miiliona amerikanaca radi u vojnoj industriji ,a odlucili su citajuci kajganu vide da je dobar trenutak da se bratski narodi ponovo zakrve ,govore razlicitim jezicima niko nikoga nerazumije ,mole se razlicitim bogovima ,svak mrzi onog drugog zbog njegove istorije mjesto da svi zajedno sjednu za isti sto i najedu se banana jer svi zive u banaana drzavama
Автоматски споено мислење:
super da sam ti toliko vazan pa i u svojim snovima nemozes bez mene uzivaj i samo naprijed
Автоматски споено мислење:
voli vas vas kralj sad nastavite sa svojom svastarom ,i catovanjem tjesite jedni druge ovo je postala cista zajebancija od teme ,bye
dobro prijatelju...opet hvala....imam 65 godina...to cu uraditi taman u grobu...hvala,samo napred`cim naguras 500 postova mozda razmislim