kenanspahic
Search Womans from your city for night
- Член од
- 24 јули 2019
- Мислења
- 344
- Поени од реакции
- 211
Mislim da bi trebalo malo biti finiji i napisat TREBALI KOME M3U LISTA a ne i dalje javno ih ubacivat za 1 dan ...
Po tebi, forum ispade zdrastvena ustanova.trebaju svi ovi ljudi saroliki nismo svi isti neki su nesto prosli neki tek trebaju ....ne treba suditi ljude po njihovim postupcima oni pricaju kroz njih sve o sebi.....tako je to.....ljudi su iskompleksirani i svoje frustracije ispoljavaju na razne nacine.....neki se hvale neki su agresivni neki stavljeju servere....neki pljuju po drugima neki vrebaju iz zasjede neki napadaju u grupi......sve je to normalno.....zivjela ljubav
bas tako starbucks sve su to slucajevi svak za sebePo tebi, forum ispade zdrastvena ustanova.![]()
Ak mislis na mene, liste su vec javne na nekom drugom forumu, okacene su najvise da se vidi na kakve user i pass se moze izvuci jos lista (ko zna). Dovoljno sam ja podelio lista na PP, ni deo koliko sam dobio, a kad ja zatrazim nesto dobijem .i. .Mislim da bi trebalo malo biti finiji i napisat TREBALI KOME M3U LISTA a ne i dalje javno ih ubacivat za 1 dan ...
Najgori su ovi iskompleksirani, sto lece svoje frustracije na forumu, njima je stvarno mesto u zdrastvenoj ustanovi.bas tako starbucks sve su to slucajevi svak za sebe
Aj nepričaj gluposti zivota ti, idi na taj tvoj je... forum pa zavodi red i put.Ovde te niko ne šljivi.Ja neznam za koga kacite te liste i maceve kad je preko 12000 ljudi skinulo alat i skripte za obicne liste i maceve,da ne govorim kako combo rastura sve zivo necemo u detalje hahaha.Niko vise ne treba nikoga svi imaju sve a vas pojedinci sta se prcite ovdje finito napravite si prcvariju na skype i slikajte si guzice jedan drugom hahahh.Hopcup nadi si drugu zanimaciju vise nisi ni sam sebi zanimljiv a to ide jos nekoliko slikara i drkandija kojima je suzen kut gledanja na stvarnost.
tacno je pozdrav sota ...Poslat cu ti listu na Pm ... vazi oko 8 mjesece dal ce izdrzat ???? mada neki dan pregledao malo Pm i liste koje sam nekima ovdje slao jos rade ima ih i do pola godine .... jos su u funkciji....
slika sluzi da vidis da radi ... posaljem ovdje liste kaze nece .. ja probam kod sebe oce ... pa dokazuj doticnom da lista radi itd....
Pozdrav
Opusti se ;-)Hopcup nadi si drugu zanimaciju vise nisi ni sam sebi zanimljiv a to ide jos nekoliko slikara i drkandija kojima je suzen kut gledanja na stvarnost.
Portugalski. Ima tona, ali nema slike i uz to prekida nakon pola minute, bar kod mene.Dobro Jutro !!!
Index of /media/store
213.58.179.90
Imas odgovor kod mene na forumu ................ pa pogledaj moj zadnji Post u temi internet radio i televizija... ok ne mora kod svakih Mac adresa da je tako .... al je moguce kao u tom mom postu ......... neko ce da shvati sta sam napisao ..... neko nece ......................sota jel si ti pijan hahaha
usput se i malo pohvališ .... šta nije bitno jel tako ??tacno je pozdrav sota ...