- Член од
- 24 септември 2019
- Мислења
- 2.478
- Поени од реакции
- 3.756
zarade li sta tako?Otvore svoj panel.
zarade li sta tako?Otvore svoj panel.
Vidi, prvo da ti kažem...Sa svim tvojim dosadašnjim navodima pa i sa ovim zadnjim,uglavnom se slažem tako da ako je ovo tvoje pitanje bilo provokacija, nema potrebe veruj...Mislim,možemo se prepucavati ti i ja,nije problem ali mislim da nema potrebe pošto se slažemo...A odgovor na drugo pitanje, pa na primer normalni ljudi šalju na pm onima koji nemaju i rezime svega je da svi gledaju duže,što je i poenta svega ovoga...A poštenih nema...a sta rade "postenjaci" koji imaju alat sa listama?
Vidi, voleo bi i on da zna taj odgovor kao i većina onih koji to isto rade...Zasto postavljas ovoliko lista JAVNO? U redu je postaviti 1-2 liste, a ostalo mislim bolje je podeliti ljudima na pm da gledaju nego ovako javno da ih postavis... steta je da unistis sve te liste!
sve ti se mora crtati..... pa objavi od ta dva servera kad si maherne razumijem sta znaci daj ti nama daj te vi meni hahaha
Автоматски споено мислење:
ne smatram ovo prepucavanjem nego konstruktivnom diskusijomVidi, prvo da ti kažem...Sa svim tvojim dosadašnjim navodima pa i sa ovim zadnjim,uglavnom se slažem tako da ako je ovo tvoje pitanje bilo provokacija, nema potrebe veruj...Mislim,možemo se prepucavati ti i ja,nije problem ali mislim da nema potrebe pošto se slažemo...A odgovor na drugo pitanje, pa na primer normalni ljudi šalju na pm onima koji nemaju i rezime svega je da svi gledaju duže,što je i poenta svega ovoga...A poštenih nema...
Автоматски споено мислење:
Vidi, voleo bi i on da zna taj odgovor kao i većina onih koji to isto rade...
Zarade i ........zarade li sta tako?
Odgovorio sam ti već u poslednjoj rečenici mog posta...Ali ajde što nisu pošteni, nego su kvarni i pored toga i bezobrazni...ne smatram ovo prepucavanjem nego konstruktivnom diskusijom
zar mislis da u iptv svetu ima postenih ljudi?
a sto mislis da sam maher ja se ne dokazujem nikome!! nego se zabavljam mislim da je forum za tosve ti se mora crtati..... pa objavi od ta dva servera kad si maher
Forum je zamošljen da nekom pomogneš a ne da jebeš sve odreda.... Nevidim gušta u tom...a sto mislis da sam maher ja se ne dokazujem nikome!! nego se zabavljam mislim da je forum za to
izvini drug a koji je tvoj panel sta ti prodajes pa si skoro na svaka moj post imao komentarpravim ljubiteljima iptv-a i skromnim znalcima, ovo objavljivanje i raznorazne "akcije" policije ne mogu nista, znaci opustis se, uzivas i smejes nekim duhovitim "potezima", jer uticati na druge je nemoguca misija![]()
![]()
![]()
I opet se slažem sa tobom. Samo sam hteo da kažem da ne kontam čemu sve to...pravim ljubiteljima iptv-a i skromnim znalcima, ovo objavljivanje i raznorazne "akcije" policije ne mogu nista, znaci opustis se, uzivas i smejes nekim duhovitim "potezima", jer uticati na druge je nemoguca misija![]()
![]()
![]()
Upravo to!!!Forum je zamošljen da nekom pomogneš a ne da jebeš sve odreda.... Nevidim gušta u tom...