- Член од
- 11 септември 2018
- Мислења
- 94
- Поени од реакции
- 15
Pozdrav ,jel moze informacija koja verzija mac adrese se koristi na ovom galaxyu..tipa 00:1A:79 i da li su bitna mala tj. Velika slova.Hvala ekipa,lp
Dok nije postao BegKad je Beg bio cicija?
nije bitno dali je veliko ili malo slovoPozdrav ,jel moze informacija koja verzija mac adrese se koristi na ovom galaxyu..tipa 00:1A:79 i da li su bitna mala tj. Velika slova.Hvala ekipa,lp
Sto lazes bolan aj ne budi govno lepo sam te pitao na PP nisi ni odgovorio. Pitao sam da das jednu listu da gledam na miru i da ti ne drkam klijente,tj da i oni gledaju a da ne smetamo jedni drugima. Naravno nisi dao, nije frka, imam ja lista i panela i macova, izmedju ostalog i tvojih da gledam 10 godina na miru. Mrzi me vise da se petljam time, pre sam skupljao sve i svasta a nista nisam gledao. Tako da ne lazi s tim forama "da ste trazili dobili bi"Linija koja je bila namijenjena ovde normalnim ljudima da gledaju mora biti ugasena zbog Pojedinaca koji su ovu liniju iskoristili i postavili na svoj panel. ovo si ti serveri od toga Pametnjakovica. 163.172.11.43-ONLINE S.A.S. 95.216.118.147 HETZNER-DC FInska.Stvarno ste ocajni bolje da ste me zamolili rado bi vam dao liniju.
Ako e ispraven MAC, nema vrska dali se mali ili golemi bukvi (slova).Pozdrav ,jel moze informacija koja verzija mac adrese se koristi na ovom galaxyu..tipa 00:1A:79 i da li su bitna mala tj. Velika slova.Hvala ekipa,lp
Zasto trazis vise konekcija Krakanu,Medjede...Sto lazes bolan aj ne budi govno lepo sam te pitao na PP nisi ni odgovorio. Pitao sam da das jednu listu da gledam na miru i da ti ne drkam klijente,tj da i oni gledaju a da ne smetamo jedni drugima. Naravno nisi dao, nije frka, imam ja lista i panela i macova, izmedju ostalog i tvojih da gledam 10 godina na miru. Mrzi me vise da se petljam time, pre sam skupljao sve i svasta a nista nisam gledao. Tako da ne lazi s tim forama "da ste trazili dobili bi"
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
Hajde ako si beg pošalji jednu na PM!Zasto trazis vise konekcija Krakanu,Medjede...
Pa zato sto te izvucene iz maga prekidaju, em prekida gazdi liste sto je kupio ,em ovome sto je besplatno gleda, zato ti je bolje posalji jednom broju ljudi po listu ,ti nista ne gubis vec dobijas jer ce ti biti zadovoljniji i pravi i free klijentiPa zasto bi ikome slao linije kadi vec imate izvucene iz magova.Uzivajte dok jos ide.
Zanimljivo da ti je zdravahrana prva na toj listi favorita...Jas i ne ja gledam gradina, imam nekolku listi kako favoriti poradi stabilnosta.
Moi favoriti
Прегледај го приврзокот 219262
Uzivajte dok jos ide.