hvala @International1 kralju,na macovima od etno.Trazio sam jedan mac a kralj mi daje 50,svaka cast
Kralj je jedan jedini a svi znaju ko je onhvala @International1 kralju,na macovima od etno.Trazio sam jedan mac a kralj mi daje 50,svaka cast
Evo i ja sam poslao zahtjev,čekam hoće li ga ispuniti!Hahahahahahahhaahhahahaaaa nikom nije dao samo tebi.... Providno laganje..... Ovo je komedija... Ludilo mozga.... Šta tebi nudi kao 50 mac adresa a nikom nije ništa dao.... Super koliko laži...
Автоматски споено мислење:
Eto nek mi da od zdrave hrane, medie ili etna i da vidim.
@martinstz koja je adresa na kojoj se moze naci ovako pregledno povezanost servera? Pozdrav
Ova ti sa više kon.nema mac aj sad ti ovjavi još tih 50 mac-va sto ti dao tvoj kralj
Vidiš smiješan si... Uopće ih nema 50 od tog servera... Lupetas bez veze... Nisam ja trazio jer nemam, nego da se vidi da i on lupeta.... Jedan je kralj ha ha ha hahvala @International1 kralju,na macovima od etno.Trazio sam jedan mac a kralj mi daje 50,svaka cast
ja nisam brojao koliko je dao,uglavnom dao je puno,ako treba objavit cuVidiš smiješan si... Uopće ih nema 50 od tog servera... Lupetas bez veze... Nisam ja trazio jer nemam, nego da se vidi da i on lupeta.... Jedan je kralj ha ha ha ha
Zaboli me sta ces ti.... Ja samo kazem da lupetas... Jedan je kraljja nisam brojao koliko je dao,uglavnom dao je puno,ako treba objavit cu
zaboli i mene za vasim kraljemZaboli me sta ces ti.... Ja samo kazem da lupetas... Jedan je kralj
Jel su ti oni dali do sada mac - ove, pa da im i ti daješ ?zaboli i mene za vasim kraljem