- Член од
- 2 март 2018
- Мислења
- 280
- Поени од реакции
- 355
Sve liste rade u vlc, da su xtream, flussonic, sa jednom ili vise konekcijom, sa ili bez token...E pa za to treba postojati međusobno uvažavanje i poštovanje. Kad jednom prodaš obraz teško ga je vratiti, uostalom ti to najbolje znaš. Tako da ti priča pada u vodu, hvale te dok daješ a koliko te cijene to je već pitanje.
A ovaj nordic, dajte te slike - dokaz da radi u vlc lista sa jednom konekcijom.
Pa ako već idu što ne uslikaš.Sve liste rade u vlc, da su xtream, flussonic, sa jednom ili vise konekcijom, sa ili bez token...
Прегледај го приврзокот 215236
i ovake liste idu u VLC
Прегледај го приврзокот 215235
Ne razumem te. Sta vise da slikam. Niti dosta. Ovo je VLC, racunar, jedna konkcija i lista preko mac-a.Pa ako već idu što ne uslikaš.
Pitanje je bilo jasno: VLC, računar, jedna konekcija i user pas lista.
![]()
pa nedugo si slikao da ide hehehheh presusio ti izvorPa ako već idu što ne uslikaš.
Pitanje je bilo jasno: VLC, računar, jedna konekcija i user pas lista.
![]()
Je,svaka čast i puno hvala!Radi i sad bez greške!Ja nemam obicaj dijeliti liste sa jednom konekcijom,jer ne vrijede,to znaju sigurno mnogi clanovi kojima sam poslao i prije godinu dana liste i rade jos,a nordic koji imam je samo sa jednom konekcijom,i ako ko hoce mogu poslati ali ne vrijede te liste prijatelji
Kad ti nesto dohvatis odmah prestaje sa radom!ovi kanali vise ne rade:
Lista preko mac adrese, jel tako. To znam da može.Ne razumem te. Sta vise da slikam. Niti dosta. Ovo je VLC, racunar, jedna konkcija i lista preko mac-a.
milutin oce reci da se bilo koja lista na jednu konekciju može gledati u vlc(bio token ili ne),sve je na slici,server,u/p.....što treba da slika još?Lista preko mac adrese, jel tako. To znam da može.
panelrazarac
ne brini ti za mene, kod mene nije ni stajaloto što ti ciganiš i stavljaš nekog u nezgodan položaj samo da bi se pohvalio - to na tvoj obraz.