Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
E pa za to treba postojati međusobno uvažavanje i poštovanje. Kad jednom prodaš obraz teško ga je vratiti, uostalom ti to najbolje znaš. Tako da ti priča pada u vodu, hvale te dok daješ a koliko te cijene to je već pitanje.

A ovaj nordic, dajte te slike - dokaz da radi u vlc lista sa jednom konekcijom.
Sve liste rade u vlc, da su xtream, flussonic, sa jednom ili vise konekcijom, sa ili bez token...
Capture d’écran 2019-08-16 à 18.13.56.png

i ovake liste idu u VLC
Capture d’écran 2019-08-16 à 18.57.01.png

Последно уредено:
Ja nemam obicaj dijeliti liste sa jednom konekcijom,jer ne vrijede,to znaju sigurno mnogi clanovi kojima sam poslao i prije godinu dana liste i rade jos,a nordic koji imam je samo sa jednom konekcijom,i ako ko hoce mogu poslati ali ne vrijede te liste prijatelji
Je,svaka čast i puno hvala!Radi i sad bez greške!

Ne razumem te. Sta vise da slikam. Niti dosta. Ovo je VLC, racunar, jedna konkcija i lista preko mac-a.
Lista preko mac adrese, jel tako. To znam da može.

panelrazarac
ne brini ti za mene, kod mene nije ni stajalo :ROFLMAO: to što ti ciganiš i stavljaš nekog u nezgodan položaj samo da bi se pohvalio - to na tvoj obraz.

Lista preko mac adrese, jel tako. To znam da može.

panelrazarac
ne brini ti za mene, kod mene nije ni stajalo :ROFLMAO: to što ti ciganiš i stavljaš nekog u nezgodan položaj samo da bi se pohvalio - to na tvoj obraz.
milutin oce reci da se bilo koja lista na jednu konekciju može gledati u vlc(bio token ili ne),sve je na slici,server,u/p.....što treba da slika još?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom