- Член од
- 5 август 2019
- Мислења
- 5
- Поени од реакции
- 0
Vi blagodaram mnogu. Te sakam!Без нервози...еве ќе ти пратам mac...многу јакиот сервер...нема што....
Vi blagodaram mnogu. Te sakam!Без нервози...еве ќе ти пратам mac...многу јакиот сервер...нема што....
си прошетал ти малку по кајгана да видиш колку подфоруми има и шо се нема, или само трескаш зелени? Не постои тема која не е опфатена на некој од подфорумите, ама изгледа ти само оваа тема ја знаеш!dečko ,jako si bezobrazan,daj mi reci koja je svrha ovog foruma osim podjebavanja,pljuvanja,omalovažavanja..takav forum u hrvatskoj i srbiji nebi radio 1 minutu ,ali makedoncima valjda paše da imaju cijelu jugu pa to dozvoljavaju takve stvari jer nebi imali nikog na forumu ,a kaj se tiče dsukija podjelio je najviše listi i čovjek svima pomaže ,zato stavi seltep na usta..
mala isprika ,mislio sam samo na temu iptv..na žalost dok se puno toga dozvoli onda uvijek izbiju na vrh negativci..си прошетал ти малку по кајгана да видиш колку подфоруми има и шо се нема, или само трескаш зелени? Не постои тема која не е опфатена на некој од подфорумите, ама изгледа ти само оваа тема ја знаеш!
Ja sam Bosanac i iz iskustva govorim da su Makedonci najbolji u ovom,najvise hoce pomoci,bez da se mora javno zahvaljivati i lajkovati svaki post kao sto se mora ostalim iz bivse Jugedečko ,jako si bezobrazan,daj mi reci koja je svrha ovog foruma osim podjebavanja,pljuvanja,omalovažavanja..takav forum u hrvatskoj i srbiji nebi radio 1 minutu ,ali makedoncima valjda paše da imaju cijelu jugu pa to dozvoljavaju takve stvari jer nebi imali nikog na forumu ,a kaj se tiče dsukija podjelio je najviše listi i čovjek svima pomaže ,zato stavi seltep na usta..
Cela tema, prvo tivko pa potoa zestoko i pekolnoNemam pojma zašto ali mi pade ova pesmica na pamet
slažem se s time samo da ima više redaJa sam Bosanac i iz iskustva govorim da su Makedonci najbolji u ovom,najvise hoce pomoci,bez da se mora javno zahvaljivati i lajkovati svaki post kao sto se mora ostalim iz bivse Juge
Vidim nema reakcije 24 miinuta na tvoj post,reci cu samo bezobrazlug iako sam hrvat.Niko nema hrabrost da ti napise provokacija.Na iptvpozitivi bi letio van jer tamo se cijene svi
Nisi ti Hrvat...Vidim nema reakcije 24 miinuta na tvoj post,reci cu samo bezobrazlug iako sam hrvat.Niko nema hrabrost da ti napise provokacija.Na iptvpozitivi bi letio van jer tamo se cijene svi
nisam mu se nikada obratio,ali vjerujem tebi jer te poznajem@saskon je primjer za sve balkance skroman i za pomoci uvijek spreman
i zauzvrat ne trazi nista bigmen u svakom pogledu
pozdrav za sve clanove kajgane i sirite pozitivnu energiju
i treba da se ponosiš,ali ako većina smatra da je ta slika provokacija,razmisli malo.Nisi ti Hrvat...
Автоматски споено мислење:
Neznam zasto admin brise sliku koju sam objavio tj Hrvatsku ja se ponosim sa svojom drzavom onaj ko se sa svojom neponosi sta mu ja mogu tj neka ide u tu svoju koju voli...