Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
8 април 2017
Мислења
1.894
Поени од реакции
3.143
Ima li neko ideju kako podeliti 2000 lista trenutno aktuelnih a da ne bude na pp,(KO BI TO IZDRZAO)

NE ZEZANJE, samo dobra ideja, ili da se objavi

(nemam ja nego pitao me covek,posto ovde nije registrovan)
Kako god ih daš , to je uništavanje. Jedini način da potraju je da redom dijeliš na pp ili mail ili skipe.
Prekopiras u još jedan dokument i ideš logikom. Izrezi pošalji . Tako da ne idu isteliste svakom jer to isto nevalja. Znači možeš ti i po pet deset slati ali ne iste. Izrezi ,pošalji . Tako da si siguran koje si poslao. Eto ti dobar i normalan svijet . Ako je to uopće istina. Samo tako nećeš sve upropastiti. Meni osobno svejedno ali ima ljudi koji teže dodju do liste pa bi im teško palo da sve stanu .

Член од
14 мај 2017
Мислења
61
Поени од реакции
90
2000 lista koje ce raditi kratki period. Svako normalni server pravi liste s 1 konekcijom.
Sad Vi hakeri obrazlozite kako ostali to mogu gledati???
Prosvjetlite me.

Член од
16 јуни 2016
Мислења
958
Поени од реакции
1.726
2000 lista koje ce raditi kratki period. Svako normalni server pravi liste s 1 konekcijom.
Sad Vi hakeri obrazlozite kako ostali to mogu gledati???
Prosvjetlite me.
Dux je reko svima po jedna lista a ne svakome iste liste da se dele valjda taj sta ce deli i ako deli procitave trazio je savet dux je dobro sve objasnio da ne bude ka FEAR sta je radio svima dao iste liste i po ceo univerzum su izasle te liste i mrtve

Член од
3 август 2016
Мислења
150
Поени од реакции
170
Нека објави јавно на 10-ак форума, може и на једном, исти је ефекат - уништено.

Член од
8 октомври 2017
Мислења
318
Поени од реакции
1.707
Nisam dugo na forumu,ali vidim da su "hiljade,tisuce..." raznih lista u opticaju.Neki se zale da imaju vise nego sto im je potrebno,neki mole za neku slobodnu.Ja sam medju ovim drugim.Do sada nisam imao "srece".Zanima me samo:da li ovi sto "imaju"vole samo da se to zna,ili mozda posalju nekome nesto!?Naravno,nista se ne mora.Ali: za uciniti dobro djelo,uljepsati nekome dan,steci novog prijatelja,(makar i virtuelnog),potrebno je samo malo dobre volje, 30 sekundi vremena....!
I malo,i mnogo!Kako za koga!
Pozdrav svima!​

Член од
8 април 2017
Мислења
1.894
Поени од реакции
3.143
Nisam dugo na forumu,ali vidim da su "hiljade,tisuce..." raznih lista u opticaju.Neki se zale da imaju vise nego sto im je potrebno,neki mole za neku slobodnu.Ja sam medju ovim drugim.Do sada nisam imao "srece".Zanima me samo:da li ovi sto "imaju"vole samo da se to zna,ili mozda posalju nekome nesto!?Naravno,nista se ne mora.Ali: za uciniti dobro djelo,uljepsati nekome dan,steci novog prijatelja,(makar i virtuelnog),potrebno je samo malo dobre volje, 30 sekundi vremena....!
I malo,i mnogo!Kako za koga!
Pozdrav svima!​
Nije to baš tako. Vidiš Nolte . On kao na traci uništava liste. Do nekih lista je bilo teško doći. Kako znam tko je preprodavač listi , tko će je uništit . Za neke liste moraš imati povjerenje u čovjeka . Nije to samo za lista. Ja kad ti pošaljem listu ti vidiš na koji način radi koji je Mac dali treba token i što drugih stvari. Jbg treba povjerenje. Trenutno gledam listu s 1000 konekcija i niti da secne. Ima cinemaciusi ima kino TV ima čak i par Max kanala. Po čemu taj server nevalja???? Nek sad mene prosvjetli Željko ??? Radi bez seckanja , više programa od njegovog i 1000 konekcija.

Член од
14 мај 2017
Мислења
61
Поени од реакции
90
Hvalite me moja usta......rece zec...[DOUBLEPOST=1508509023][/DOUBLEPOST]@Crotv, kupam se redovno sta na makarskoj rivijeri, sta s vodovoda, nebrini se ti za moju cistocu...

Kajgana Shop

На врв Bottom