- Член од
- 22 февруари 2016
- Мислења
- 233
- Поени од реакции
- 491
Hvala, ne treba imam. Mislio sam samo da se nasalim...djordjino74,ako treba...nije problem....ili smo ljudi,ili škanicli....
Hvala, ne treba imam. Mislio sam samo da se nasalim...djordjino74,ako treba...nije problem....ili smo ljudi,ili škanicli....
olaNik,e za to bi trebao postojati forum,da te nauči,kako doći do listi,a ne daj mi,ili ti si car,kralj....evo pratim par sati dsuki se pojavio,više nitko ga ne spominje...naravno,jer Vam ništa nije dao.....[/QUOTE
Možda jaro dijeli na PM??
DaNeko ce mozda reci glupo pitanje, ja se izvinjavam ako je tako... Dali listu sa vise konekcija se moze pratiti sa vise uredjaja sa iste ip adrese ?
moze drugNeko ce mozda reci glupo pitanje, ja se izvinjavam ako je tako... Dali listu sa vise konekcija se moze pratiti sa vise uredjaja sa iste ip adrese ?
možeNeko ce mozda reci glupo pitanje, ja se izvinjavam ako je tako... Dali listu sa vise konekcija se moze pratiti sa vise uredjaja sa iste ip adrese ?
Mislim da moze, pa tako rade restrimeri. Za svaki slucaj "bubni" jednu F.E.A.R.-ovu sa vise konekcija na par uredjaja pa probaj, nista te ne kosta.Neko ce mozda reci glupo pitanje, ja se izvinjavam ako je tako... Dali listu sa vise konekcija se moze pratiti sa vise uredjaja sa iste ip adrese ?
imas na pp nekih stotinjak listi koje ne rade, cisto da vidis u kojem smjeru trebas ici...http://ksportiptv.com:1557/ajde malku pomos okolu combo za nego ?
poveke od daskaPa deset postova pricas sam sa sobom mora da ti fali nesto, a samnom sve ok nebrini i ic nezelim biti u centru paznje
sigurno ti fale daska
E da ama polesno e da kazes: ti si car, daj mi sega lista.olaNik,e za to bi trebao postojati forum,da te nauči,kako doći do listi,a ne daj mi,ili ti si car,kralj....evo pratim par sati dsuki se pojavio,više nitko ga ne spominje...naravno,jer Vam ništa nije dao.....