Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
6 април 2017
Мислења
327
Поени од реакции
679
ove sto drugi salju i sto su na drugom forumu su balkanmedia a njih ja ne saljem

Oldtimer moze li meni lista,nemam bas nikakvu listu?poz

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
poslao 1600 listi[DOUBLEPOST=1493544960][/DOUBLEPOST]
Posto nema F.E.A.R-a ako mi neko moze poslati taj paket od 1600 listi. Hvala i pozdrav svima na forumu.
poslao 1600 listi[DOUBLEPOST=1493545016][/DOUBLEPOST]
ako moze i meni taj paket
poslao 1600 listi[DOUBLEPOST=1493545107][/DOUBLEPOST]
poslao 1600 listi

[DOUBLEPOST=1493545156][/DOUBLEPOST]
@F.E.A.R moze li meni jedna lista ?
poslao 1600 listi[DOUBLEPOST=1493545208][/DOUBLEPOST]
Moze li meni lista

Poslano sa mog SM-G900M koristeći Tapatalk
poslao 1600 listi[DOUBLEPOST=1493545276][/DOUBLEPOST]
F.E.A.R,moze i meni taj paket listi!
poslao 1600 listi[DOUBLEPOST=1493545333][/DOUBLEPOST]
@F.E.A.R ako procitas da li moze i meni taj paket listi, hvala.
poslao 1600 listi[DOUBLEPOST=1493545412][/DOUBLEPOST]
@F.E.A.R Ako je ostala jos neka lista, moze meni jedna?
poslao 1600 listi[DOUBLEPOST=1493545473][/DOUBLEPOST]
ima li jos jedna free lista ex yu
poslao 1600 listi

Последно уредено:
Член од
6 јуни 2016
Мислења
723
Поени од реакции
1.210
Posle svega ovoga ja sam fajl i obrisao, pregledao sam neke liste, video servere i sacuvao ih pa cu sam pokusati naci sebi listu, ne vidim vise nikakvu svrhu ovoga sem da se te liste ugase.

Da ne shvati @F.E.A.R pogresno, svaka mu cast sto deli, pa i sto je meni podelio ali mi nikakvo zadovoljstvo ne pricinjavaju te liste jer ih pored mene ima jos preko 100 ljudi koji su podeli jos ko zna kome to. I koje ce biti podeljene

Na njegovom mestu bih napravio neku selekciju kome da deli a ne ovako svima ko se javi (ukljucujuci i mene), ljudi su tu od 2013 i imaju 10 postova pa traze ovakvo nesto vredno. Tu ima lista koje vaze do sledece godine, neke neograniceno. Pa sve da ni meni ne da to, u redu bi bilo.

Nece ovo dugo trajati jer ko zna ko ce da objavi na nekom Sultanovicu a mi cemo nagadjati ko je, mozda sam ja, mozda licno F.E.A.R, mozda neki Mujo, ko zna.

Neverovatno da se ovoliko ljudi javlja za liste a uopste ne ucestvuju u diskusijama, za 95% njih nismo ni znali da postoje dok se nisu pocele deliti liste a eto ih sad nicu kao pecurke posle kise..

Znam da cu sad da nakupim brdo negativnih komentara, da ispadnem nezahvalan, jer sam liste dobio pa solim pamet drugima ali neka bude, kazem ono kako vidim pa i ako se mnogima to ne svidi.

Hvala @F.E.A.R jos jednom i nadam se da nece shvatiti pogresno ovaj upis.

Член од
27 февруари 2017
Мислења
30
Поени од реакции
6
Pozdrav, jel zna tko za kakvi program za provjeru konekcija listi i trajanje?

Член од
6 април 2017
Мислења
327
Поени од реакции
679
Posle svega ovoga ja sam fajl i obrisao, pregledao sam neke liste, video servere i sacuvao ih pa cu sam pokusati naci sebi listu, ne vidim vise nikakvu svrhu ovoga sem da se te liste ugase.

Da ne shvati @F.E.A.R pogresno, svaka mu cast sto deli, pa i sto je meni podelio ali mi nikakvo zadovoljstvo ne pricinjavaju te liste jer ih pored mene ima jos preko 100 ljudi koji su podeli jos ko zna kome to. I koje ce biti podeljene

Na njegovom mestu bih napravio neku selekciju kome da deli a ne ovako svima ko se javi (ukljucujuci i mene), ljudi su tu od 2013 i imaju 10 postova pa traze ovakvo nesto vredno. Tu ima lista koje vaze do sledece godine, neke neograniceno. Pa sve da ni meni ne da to, u redu bi bilo.

Nece ovo dugo trajati jer ko zna ko ce da objavi na nekom Sultanovicu a mi cemo nagadjati ko je, mozda sam ja, mozda licno F.E.A.R, mozda neki Mujo, ko zna.

Neverovatno da se ovoliko ljudi javlja za liste a uopste ne ucestvuju u diskusijama, za 95% njih nismo ni znali da postoje dok se nisu pocele deliti liste a eto ih sad nicu kao pecurke posle kise..

Znam da cu sad da nakupim brdo negativnih komentara, da ispadnem nezahvalan, jer sam liste dobio pa solim pamet drugima ali neka bude, kazem ono kako vidim pa i ako se mnogima to ne svidi.

Hvala @F.E.A.R jos jednom i nadam se da nece shvatiti pogresno ovaj upis.
moje misljenje je da bas zbog te selekcije liste i zavrse javno ,evo jos nisu procurile ,nadam se da sad nece neko iz pakosti napravit novi profil negdje pa objavit sve samo da bi mi dokazao da ce procurit ,forumi si napravili neke vipove pa ostali koji nisu u tim vip mrze te koji jesu ,to je ista ta selekcija ,sta onda sa ostalih koje ne selektujem? ko sam ja da nekom sudim da li je dobar ili ne? juce sam dosao na forum i svi su mi isti ,ne pratim ovo godinama ,neki su mi na pp pisali ko je kakav i ko je slao godinama ,ko je slao ovako prije mene i ti ljudi jesu legende ,necu ih nabrajati da ponovo ne pravim selekciju ,nisam na nekoj strani ,nisam vip ,nisam sa drugih foruma ,nisam restrimer ,ne prodajem nista ,nisam zlocko ,necu ovo objavit javno ,cak i ako neko objavi javno ici ce nova tura od 5000 listi i sve tako ,dok vjerujemo svima svi ce i imati ,liste su samo liste ,bitno je da smo ljudi a ne da se djelimo na dobre i lose ,na one koji su zli ,koji pocinju svadje i na one koji se ne javljaju od 2013 ,da sam preskakao te koji su se svadjali i provocirali jedni druge bas ti bi objavili ove liste javno ,zar ne? zasto onda praviti selekciju i vip kad ce to samo iznervirati ove koji nisu dobili liste i pocet ce unistavat ono sto imaju i ako nekim slucajem dobiju i ove i njih ce unistit

Член од
12 февруари 2016
Мислења
313
Поени од реакции
381
hajde malo sad da saljemo liste na pp 1600 neobjavljanih listi svima koji se jave! 0 ,1, 10 ,100 ,1000, 10000 ,1000000 konekcija ,sve spakovano u 1 tekst svima saljem ,nebitno da li ste dosli prije 7 godina ili 7 minuta ,ako ste pametni cuvajte i gledajte ako ste zli slobodno objavite javno na svim forumima ,drugima ste zli meni to i nije bitno ,svakako ce stati same od sebe ako ih ne posaljem vama svima ,na stare poruke ne ogovaram jer ih ima 96 ,saljem samo onim koji se jave javno ,pp uopste ne pregledam

postove sa psovkama vise ne prijavljujem jer sam dobio ban na 5 dana prosli put za sve koje sam prijavio ,izgleda da je i to offtopic ,nisam znao da se pravila odnose i na to ali eto sad znam i psovke preskacem
F.E.A.R ako mozes prati

Член од
29 февруари 2016
Мислења
569
Поени од реакции
641
Site tie 1600 listi ke bidat mrtvi za mesec-dva. Vo niv sigurno ima listi sto nekoj so svoj trud gi pronasol i gledal a sega nekoj gotovan gi dobil na tacna i ja unistil. Jas ne sum protiv delenje, no 1600 listi odednas vo eden paket e premnogu. Sto se sluci so mac listite. 95% se mrtvi, a novite serveri i rasponi gi znaat samo malku lugje. A rabotea ubavo i lesno se naogjaa.
Jas licno vo boxot imam tri listi i ke gi gledam dodeka rabotat. Koga ke zavrsat ke najdam novi i toa e toa.
Nemam protiv ako nekoj ja pronajde istata lista sto jas ja gledam i ja objavi, ama da ja unisti nekoj sto ne vlozil ni minuta vreme i ja dobil samo so eden lajk ne e fer.

Kajgana Shop

На врв Bottom