Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
13 ноември 2016
Мислења
30
Поени од реакции
9
Podrzavam momke Dsukija i Internationala.
Ne vjerujem da je netko podijelio vise lista nego ta dvojica.
Cuo sam da imaju vlastite alate, ali to je njihovo pravo da zadrze za sebe.Navodno se prica da ovaj Dsuki ima nekog rodaka u Njemackoj
koji ima firmu i drzi programere.
Internationalu hvala za ultra listu radi vec 5 mjeseci,takoder i Dsukijeva radi super
Hvala momci :cuc:.
 
Член од
3 август 2016
Мислења
150
Поени од реакции
170
Тешко се може у пар реченица одговорити на све прочитане небулозе у последњих 24 часа.
Да покушам: по коментарима се да закључити да је форум активан од половине прошле године и да исти поистовећују свој долазак као почетак рада форумам, пре њих није ни постојао или је био безначајан а сад се уздигао као Феникс из пепела.
Лаж је да форум добија нешто дељењем листи које исти они који деле униште кад им се прохте. Нећу износити паушалне оцене дали је неко дилер или не али је сујета јача, као што дотични рече балкански менталитет - да на то додам, можеш отићи са балкана али балкан није отишао из тебе. Појединци са пар месеци стажа на форуму би покретали неке иницијативе, референдуме, устоличили краља као монархију... Зар мислите да је ова тема важна за овај форум, ово је смеће од теме које никоме не треба и чудим се да тема још није угашена јер само ствара проблеме огромном броју нормалних корисника. Да ли неко пингује форум због ове теме - не знам. Да ли је неко од рестримера бесан кад види да му се јавно уништавају сервери објављивањем комплетних панела, не знам - срећни нису.
Чињеница је да су на комшијском форуму одлучили да помогну људима тако што су објавили јавно алате и ставили тачку на мистерију како сам доћи до листе. Велики број чланова овог форума је свакодневно тамо и уче, питају, размењују искуства. Нико није имао ништа против што је људски и нормално.
Чињеница је да се од тад овде ништа није променило и да појединци не желе промене јер то угрожава њихов статус недодирљивих. Ако неко каже да ће објављивањем једне листе објавити све које има , то је болест, завист, љубомора... Објави се 300 мак адреса и у списку се види да је човек поделио из те листе 5-6 комада а остале чувао. Наравно све их је уништио јер интерес није да сви гледају већ само они који ће десет пута дневно написати да је Бог. Каже, није их уништио, само се сад друкчије гледају - можда вам и дам ако ме будете молили, преклињали, признали да сам ја један и једини и поред мене другог Бога нема. Бедно, ако то не схватате помоћи вам нема, или почните легално плаћати листе или сваки дан молите цареве да вам уделе милостињу. Наравно, спремите вазелин, кажу да је лакше.

Савет је, научите основе скенирања, надограђујте своје знање јер се ствари мењају, за неко извесно време оно што знате неће бити довољно. Ако сам за себе кажеш да си глуп, да ти то не полази за руком - шта тек други мисле о теби. Кад нешто добро нађеш подели са теби блиским људима, не уништавај зато што имаш више него остали. Само тако можете бити поносни на себе.
 
Член од
30 октомври 2016
Мислења
318
Поени од реакции
398
Pozdrav pitanje ,dali postoje skeneri za adroid i iphone ios mobitele ????? hvala poz
 

Kajgana Shop

На врв Bottom