- Член од
- 7 јануари 2008
- Мислења
- 5.366
- Поени од реакции
- 804
Може ли некој да ми каже како може да избришам повеќе контакти на мсн одеднаш а не еден по еден ?:nesum:
Може ли некој да ми каже како може да избришам повеќе контакти на мсн одеднаш а не еден по еден ?:nesum:
Провери овде, можеби ќе ти помогне.Знае некој да ми објасни како да хостирам вбултеин форум? Во случајов хостот е мкд.нет. Значи, ги качив сите фајлови, направив MySql датабаза и сега што е следно ?:raz:
Пребарав и јас, но ништо . На мкд.нет не било дозволено хостирање вбулетин, се консултирав јас со админите. Сепак фала што се потруди :smir:Провери овде, можеби ќе ти помогне.
Не сум хостирал вбулетин форум, така пребарав на гугл.:helou:
Размисли логички:спуштам торент, све супер си тераше... и од пред 2,3 сати е застанат на 99,9% и не мрда... шо е финтава :jaj:
Вака искрено... ова е првиот торент фајл кој го спуштам во животов :kesa::nesum:Размисли логички:
Ти кога ќе го симнеш торентот, одма го исклучуваш така?
Епа истото го праат сите, значи сите што го симнале се исклучиле и нема кој да ти го предаде (seed) крајот. И сеа си fucked up, може ќе имаш среќа некој што го има цел фајл да се закачи (не верувам).
Ете ќе знаешВака искрено... ова е првиот торент фајл кој го спуштам во животов :kesa::nesum:
Ќе го повторам истото од претходно - ако сеуште има сидери, стопирај го торентот и пушти го после минута-две. Works every time.спуштам торент, све супер си тераше... и од пред 2,3 сати е застанат на 99,9% и не мрда... шо е финтава :jaj:
Probaj vaka: http://www.velocityreviews.com/forums/t361649-error-623.htmlbaram pomosh
imam preku ruter povrzano 2 kompijutera , edniot preku wirelless a drugiot so kabel.
na desktopot mi se javuva
eror 623 cannot load dialog
the system could not find the fonebook entry for this conection.
ke moze nekoj da mi kaze do sho e problemot.
fala odnapred
Да не си користел Dial Up конекција претходно, или некако да си се поврзувал на интернет преку мобилен? Ако имаш правено нешто од ова, избриши ги сите нивни траги, конекции, програми.... ќе се среди.baram pomosh
imam preku ruter povrzano 2 kompijutera , edniot preku wirelless a drugiot so kabel.
na desktopot mi se javuva
eror 623 cannot load dialog
the system could not find the fonebook entry for this conection.
ke moze nekoj da mi kaze do sho e problemot.
fala odnapred
nema shansi , nemam internet , no i ne mi pisuva sea eror 623.Да не си користел Dial Up конекција претходно, или некако да си се поврзувал на интернет преку мобилен? Ако имаш правено нешто од ова, избриши ги сите нивни траги, конекции, програми.... ќе се среди.
Оди вака: Control Panel / Internet Options / Connections и намести тука во Dial Settings да биде never dial a connection. (или па избриши ги сите конекции што го имаш тука, освен ако имаш некоја преку која моментално идеш на интернет) Претходно би требало да ти е dial when a connection is not available.