Секој има право на свое мислење,а само една е вистината
Скоро секоја девојка која се нарекува девојка за жал со која си бил за една вечер условно кажано или во некоја си врска имало крај на сето тоа,изговорите во тој случај се доста познати од типот па ти си фин,досадно е сега млади да бидеме заедно,мислам дека не е уште време итн,(тоа таа го кажува на глас,а тоа што си го кажува во себе е пример мене ми треба некој кој ќе ме шета,кој ќе ме проба цела,а кога ќе дојде време и ќе ме помине скоро цел град тогаш ќе се воозбилам и ќе си најдам некој фин за брак..
Жално,сите тие кој со чиста совест можам да кажам дека се па сигурно 85-90%
пишуваат нај различни статуси на ФБ (гревчиња) како немало добри момци,фини не постојат,многу гледаат само изгледитн,лично јас кога ќе прочитам таков статус одма јаде ДЕЛИТЕ,тие истите што кукаат и пишуваат сешто тие се оние кој тоа го прават,сакаат да се возаткако муви без глави,да пијат,да се дрогираат па и кога тој некој мисир таков ги малтретира ку...те пак го сакаат.
Ниту една не ги цени правите вредности,во интерес им е материјалното и тоа да биде видена,а дали е ку..ва во очите на цел град тоа не им е приоритет,комуникацијата ја нема сета е на социјални мрежи механички е со вртење глави его во ПМ,режисерки,глумици не видена работа (медицински случаеви)
Некој ќе каже абе бараш на погрешно место,никој не бара на погрешно место,погрешни се они кој се присутни на старото место,а со нови обичаи..
Основната култура им е сменета,не постои веќе ни тоа чао,со тоа што во старт си понижен,сум имал ситуации и со онакви кој доминираат во друштвото и оние кој помалку доминираат,во 2грама се е тоа исто штом им се флашите поскапи на коњопоите и сепаринјата тоа во превод значи на се поевтини и по пачаври од девојки(со исклучоци секогаш нормално али тоа е многу малку и невидливо за голо око)
Мое мислење е дека деввојките треба да бидат синергија на лепота,да сака,да не и смета внимание,лошо е да му се препуштиш на таквото живеење кое подоцна ќе ти го одземе тоа за кое сите чезнееме,а тоа се правите вредности,почитта,искреноста и ВИСТИНСКАТА ЉУБОВ !!
НАПОМЕНА:многу девојки ќе се пронајдат тука потајно и со демант ќе се бунат,а длабоко во себе знаат дека се само такви и никакви!
Поздрав,