Има ли се уште такви женски што се чуваат за прва брачна ноќ?

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
Ima ama epten e malecko devojce use ako ne se cuva use malku koj da ja cuva majka i vika obleci minic fati si nekoj so dzip posle toj ke ja sutne i posle lesno ke aj u original (lako je maznula sentimentalca-R.Amadeus)

Fiend

смут џезер
Член од
29 март 2012
Мислења
947
Поени од реакции
1.074
Ебал не ебал,ебана ќе земеш.
--- надополнето: 24 април 2012 во 19:47 ---
Ебал не ебал,ебана ќе земеш.
Е*ал не е*ал,е*ана ќе земеш.
3бал не 3бал,3бана ќе земеш

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
Зависи, некои девојки(помал број) влегуваат во брак доста рано, веднаш откако ќе завршат средно школо, обично фаќаат дечко(прв) одат заедно кратко време и се земаат, за ваквите девојки донекаде држи вода т.е. можеби и навистина невини влегуваат во брак !
Но неверувам дека девојките кои имаат по 25, 30 или повеќе од 30 години, а сеуште не се влезени во брак, не верувам дека се баш невини, секако дека имале сексуални односи, со оглед на нивната возраст, така да ваквите девојки кога ќе влезат во брак(доколку влезат) секако дека нема да бидат невини !

Член од
3 април 2012
Мислења
161
Поени од реакции
156
Помеѓу албанскава популација (или општо муслиманската) уште го има ова, како традиција. Ама и тоа се напушта полека-полека.

Член од
26 јануари 2012
Мислења
172
Поени од реакции
430
Помеѓу албанскава популација (или општо муслиманската) уште го има ова, како традиција. Ама и тоа се напушта полека-полека.
Така Така, затоа во Систина секоја втора се зашива. И се исплати... традицијата ;)

Член од
26 јануари 2012
Мислења
172
Поени од реакции
430
Пари даваат за Јапонско знаме да се вее после прва брачна ноќ.
Али тоа се бара, да, кај нив. Чисто да им се исплати, не од мерак-причини. :)

Член од
23 јуни 2011
Мислења
569
Поени од реакции
339
Некоја патријахално воспитана можеби се чува за прва брачна ноќ... ама ако и кажеш два-три муабети уште пак ако ја излажеш дека ке ја жениш ке легне со тебе гарант! Не верувам дека денеска постојат невини после 22, 23 години...

S

Shellshock nam67

Гостин
Некоја патријахално воспитана можеби се чува за прва брачна ноќ... ама ако и кажеш два-три муабети уште пак ако ја озлажеш дека ке ја жениш ке легне со тебе гарант! Не верувам дека денеска постојат невини после 22, 23 години...
--- надополнето: 25 април 2012 во 18:43 ---
Некоја патријахално воспитана можеби се чува за прва брачна ноќ... ама ако и кажеш два-три муабети уште пак ако ја излажеш дека ке ја жениш ке легне со тебе гарант! Не верувам дека денеска постојат невини после 22, 23 години...
--- надополнето: 25 април 2012 во 18:43 ---
sakas da kazes deka site zenski se lesni a :)

Член од
23 јуни 2011
Мислења
569
Поени од реакции
339
Може само да се прави дека е тешка..... Секоја жена паѓа на малку шарм, може малку пвеќе шарм, некои добри ветувања за кои сонувала да ги слушне а веќе кога ги слушнала колку и да сака нема да може да побегне... па ти тоа сфати го како сакаш...

S

Shellshock nam67

Гостин
Може само да се прави дека е тешка..... Секоја жена паѓа на малку шарм, може малку пвеќе шарм, некои добри ветувања за кои сонувала да ги слушне а веќе кога ги слушнала колку и да сака нема да може да побегне... па ти тоа сфати го како сакаш...
ne taka e orginalna si :)
ti si prva sto otvoreno zboruva i mi se dopagja toa :)

Член од
23 јуни 2011
Мислења
569
Поени од реакции
339
Се напушта??????? :О Напуштено е бре.... Тие на 15,16 губат невиност... Не гледаат сега ни они традиција ни ниш.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
569
Поени од реакции
339
ne taka e orginalna si :)
ti si prva sto otvoreno zboruva i mi se dopagja toa :)
Па не де ке се лажеме.... Сеа фала богу ги има и тие кога внимаваат со кого, каде, како, кога ќе изгубат невиност, да се подготвени... ама тоа не значи дека ќе се чува... Ке има секс ама само кога ќе биде подготвена за тоа... А невини нема да најдеш после 22....
--- надополнето: 25 април 2012 во 18:59 ---
cak sto vise i so nasi odat :)
А зашто да не.... Ако е Албанка/Албанец не мора да значи дека е за никаде... и тие се луѓе бре.. некои од нив се многу подобри од нашите. Јас искрено не би била во врска со некој Албанец, ама сето тоа е прашање на личен избор... Ако се заљубам во некој Албанец зашто да не.... Тоа не е теамата... Ама како и да им се може и ке бидат со наши... Па кај нив меѓу 10000, 1 ке се најде убав мухахах :$:$

Kajgana Shop

На врв Bottom