Така Така, затоа во Систина секоја втора се зашива. И се исплати... традицијатаПомеѓу албанскава популација (или општо муслиманската) уште го има ова, како традиција. Ама и тоа се напушта полека-полека.
Хаха... абе види, врти сучи тие ќе бидат невини пред брачната ноќ, а тоа се бара уствари.Така Така, затоа во Систина секоја втора се зашива. И се исплати... традицијата![]()
sakas da kazes deka site zenski se lesni aНекоја патријахално воспитана можеби се чува за прва брачна ноќ... ама ако и кажеш два-три муабети уште пак ако ја озлажеш дека ке ја жениш ке легне со тебе гарант! Не верувам дека денеска постојат невини после 22, 23 години...
--- надополнето: 25 април 2012 во 18:43 ---
Некоја патријахално воспитана можеби се чува за прва брачна ноќ... ама ако и кажеш два-три муабети уште пак ако ја излажеш дека ке ја жениш ке легне со тебе гарант! Не верувам дека денеска постојат невини после 22, 23 години...
--- надополнето: 25 април 2012 во 18:43 ---
Некоја патријахално воспитана можеби се чува за прва брачна ноќ... ама ако и кажеш два-три муабети уште пак ако ја излажеш дека ке ја жениш ке легне со тебе гарант! Не верувам дека денеска постојат невини после 22, 23 години...
ne taka e orginalna siМоже само да се прави дека е тешка..... Секоја жена паѓа на малку шарм, може малку пвеќе шарм, некои добри ветувања за кои сонувала да ги слушне а веќе кога ги слушнала колку и да сака нема да може да побегне... па ти тоа сфати го како сакаш...
Се напушта??????? :О Напуштено е бре.... Тие на 15,16 губат невиност... Не гледаат сега ни они традиција ни ниш.Помеѓу албанскава популација (или општо муслиманската) уште го има ова, како традиција. Ама и тоа се напушта полека-полека.
cak sto vise i so nasi odatСе напушта??????? :О Напуштено е бре.... Тие на 15,16 губат невиност... Не гледаат сега ни они традиција ни ниш.
Па не де ке се лажеме.... Сеа фала богу ги има и тие кога внимаваат со кого, каде, како, кога ќе изгубат невиност, да се подготвени... ама тоа не значи дека ќе се чува... Ке има секс ама само кога ќе биде подготвена за тоа... А невини нема да најдеш после 22....ne taka e orginalna si
ti si prva sto otvoreno zboruva i mi se dopagja toa![]()
А зашто да не.... Ако е Албанка/Албанец не мора да значи дека е за никаде... и тие се луѓе бре.. некои од нив се многу подобри од нашите. Јас искрено не би била во врска со некој Албанец, ама сето тоа е прашање на личен избор... Ако се заљубам во некој Албанец зашто да не.... Тоа не е теамата... Ама како и да им се може и ке бидат со наши... Па кај нив меѓу 10000, 1 ке се најде убав мухахах :$:$cak sto vise i so nasi odat![]()