Има ли се уште такви женски што се чуваат за прва брачна ноќ?

З

Забавата е во Кругот

Гостин
Јас имам другарки кои се уште се невини на 20 и кусур, психолошка база, гледање на премногу романтични филмови итн., ама не се чуваат за до брак, едноставно не го нашле вистинскиот за чинот. Не знам за некоја да се чува до брак, не сум запознала таква, а да сум би ми било многу жал. Што ако да речеме, сексот во бракот не иде? Што после? Развод, швалер? Затоа ми е глупава целата работа. Башка со еден не иде само. По некое време закопкува љубопитноста. Можеби со друг би било подобро, хмм? Мислам дека секоја жена си има некоја потреба, да истражува, да биде со повеќе сексуални партнери додека не сфати што е тоа и кој е тоа што и треба. И секоја си има одредена граница додека да стигне до истото.
Пример мене на секое искачање минимум на 20 им го фрлам меракот... :) Ако почнам така од љубопитност ќе ме има по документарци :)

Член од
22 август 2011
Мислења
326
Поени од реакции
346
Она и да си има став, ако веќе не го бива сексот, нервозата расте и толку е од ставот. Никој нема да трпи нешто што не му се допаѓа, да биде незадоволен и несреќен поради ставот:)

S

Stef Bachatero

Гостин
Или во превод се што виделе до сега се мамини синови :).А гугу мама дојди тука да те разгали.

З

Забавата е во Кругот

Гостин
Она и да си има став, ако веќе не го бива сексот, нервозата расте и толку е од ставот. Никој нема да трпи нешто што не му се допаѓа, да биде незадоволен и несреќен поради ставот:)
Се сложувам со ова :) Не издвоив пример на несреќна врска и лош секс.... Па она да трпи.. Далеку од тоа :)

Член од
29 септември 2011
Мислења
2
Поени од реакции
1
Kurvi , nimfomanki i ebachishta , kazhuvaat deka ne bilo vazno so kolku bil ili bila pred so nego ili nea
Onie ljubomornite , mozebi i zaljubenite go napishale sprotivnoto.
Za prvite zatoa shto ima sporedba so onie zad MTV neli i niv ne im e vazno koj "fraerot" ebel do togash.Kje im platish kje si napravish happy end ti zadovolen , taa zadovolna so parite i kraj.Tie shto ne stojat tamu shto velat deka "zhivot se zhiveelo" kje prasham - celiot zhivot se sveduva na seksot ? Odete i lazhete gi vashite babi i dedovci a za toa shto ste pravele nekomu toa i kje vi se vrakja.
Ako na nekoja i odgovara da se chuva do brak , nejzina rabota , ako psihata i popushti pak nejzina rabota i na onoj shto kje ja ima.
Fraerite biduvaat samo ednash fraeri , cel zhivot ne mozhat.Toa ti e relativitet.

Член од
27 јуни 2007
Мислења
176
Поени од реакции
49
Ако уште и има такви девојки би им препорачала под хитно да престанат со глупости, не живееме во пусто турско. сексот е многу битен дел од животот и мислам дека е без везе некој да се чува за брак, затоа што од каде ке знаеш дека си одговараш со партнерот сексуално? Не е доволно само да кажеш дека некого сакаш а никогаш не си го запознал интимно. Можеш да имаш супер секс со некој кој не го сакаш или катастрофа со некој кој го сакаш, како ќе знаеш ако не испробаш предходно?

Јас не сум го прашала маж ми колку девојки имал или какви му биле бившите а и него не го интересирало јас дали со еден или со пет пред брак сум имала секс. На него му е смешно кога ќе му кажам дека некој се замара воопшто со такви работи и така и треба да биде :)

Член од
15 јуни 2011
Мислења
409
Поени од реакции
304
da Дреам се слагам апсолутно ...баш така треба да биде А и со оглед на тоа дека денес е време кога хименот се купува со пари ,не можат мажите и баш да се потпрат на тоа дека девојката е невина на првата брачна вечер.

Член од
27 јуни 2007
Мислења
176
Поени од реакции
49
da Дреам се слагам апсолутно ...баш така треба да биде А и со оглед на тоа дека денес е време кога хименот се купува со пари ,не можат мажите и баш да се потпрат на тоа дека девојката е невина на првата брачна вечер.
хахаха

и тоа што викаш, ако на некој толку му е битно невина, за на чаршавот да има црвено или операција или како к15 винце црвено :)))))))))))

Член од
7 февруари 2010
Мислења
37
Поени од реакции
10
Јас би им препорачал на оние што инсистираат дека девојка што не е невина по автоматизам е курва, да си ги прашаат мајките (не е навреда ова). Највеќе поради тоа што ова се третира како табу тема во семејните односи (па и во општеството) многу машки (посебно млади и неискусни) живеат во заблуда дека сексуалното ослободување кај жените се случува сега, а тоа порано го немало. Реалноста е дека шансата да татко ви и бил прв на мајка ви посебно доколку и двајцата се од градска средина како Скопје е мала. Дали тоа значи дека вашата мајка е курва, нимфоманка и сл. а следствено на тоа татко ви е ебачиште? Се разбира дека не, а можеби ако бидете малку поискрени спрема другите, а највеќе спрема себе и вие ќе разберете зошто е тоа така. Искрено им препорачувам на сите доколку имаат родители со малку поголема свест тогаш да го направат муабетот...Јас го направив, и сфатив дека пред 30 години во Скопје можеби младите излегувале до 22ч. ама тоа не значи дека немале сексуален живот...
П.С. Интересно е посебно кај машките како нивните татковци се фалат за нивните подвизи од "нивно време" па верувам дека речиси секое машко има слушнато "какво ебачиште бил тато", епа размислете макар и половина од неговите приказни ако се точни, жените за кои тој зборел се нечии мајки сега...

З

Забавата е во Кругот

Гостин
П.С. Интересно е посебно кај машките како нивните татковци се фалат за нивните подвизи од "нивно време" па верувам дека речиси секое машко има слушнато "какво ебачиште бил тато", епа размислете макар и половина од неговите приказни ако се точни, жените за кои тој зборел се нечии мајки сега...
Кај мене во зграда има брачен пар....А цела зграда знае дека жената е курва... И он знае ама си негира... :) Секакви луѓе има..... :) Има ментални луѓе што зимаат секакви жени.. За да не останат сами..... :) На татко ми познаник исто така жена му е првокласна курва... Татко ми ја има видено лично на работа како секој ден влегува во различна кола.. 100 пати му има кажано на познаников и на крај место да рачисти он со зеничката курва.. он се скара со татко ми заради срамот што го трпи...... А од тоа што трпи срам сега зеничка му почнала и дома да си ги носи.. Кога познаников е на работа :)

Секакви луѓе има !!!

Член од
6 август 2011
Мислења
682
Поени од реакции
1.065
Кај мене во зграда има брачен пар....А цела зграда знае дека жената е курва... И он знае ама си негира... :) Секакви луѓе има..... :) Има ментални луѓе што зимаат секакви жени.. За да не останат сами..... :) На татко ми познаник исто така жена му е првокласна курва... Татко ми ја има видено лично на работа како секој ден влегува во различна кола.. 100 пати му има кажано на познаников и на крај место да рачисти он со зеничката курва.. он се скара со татко ми заради срамот што го трпи...... А од тоа што трпи срам сега зеничка му почнала и дома да си ги носи.. Кога познаников е на работа :)

Секакви луѓе има !!!
Дали е тоа проблем на татко ти ? Која потреба ја има татко ти на другите да им кажува како да го живеат својот живот, и како треба да се однесуваат кон својте сопруги ?
Многу полесно би било доколку твојот татко си ја гледа сопствената работа и сопствените проблеми, а останатите да ги остави да си живеат како на нив што им одговара и како им е убаво.
Во право си секакви луѓе има, има душебрижници кој сакајки да избегаат од својте срамови и проблеми се обидуваат туѓите да ги пренагласат за нивните да изгледаат незначајни.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.756
Поени од реакции
8.782

Секакви луѓе има !!!
Има и ментални жени што се занимаваат со секакви мажи....

Kajgana Shop

На врв Bottom