Има ли мажи кои не се палат на лезбејки?

NikolaP

Команданат Флик
Член од
30 октомври 2005
Мислења
1.095
Поени од реакции
16
Се палам као трава суварица!
Руката ми знае.
До сега даунлодирав клипови со борење у маслиново уље и ладни оружја(двострано дилдо), инспирисан од клипот на главна.
Нормално се палам повише кога има можност да се фклучам во забавата.
Знам на што помисливте. Не со дилдото! Срам да ви е.
Минус дилдото, ја и оне две у масни загрљај.

S

Sasha

Гостин
Do sega sto sum praela muabeti so drugari dali gi palat lezbejki,nivniot odgovor sekogas bil 99%so pozitiven odgovor!

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
za dobar sex.. pedigra da ti zgotvat dve lezbej4inja so primesi na mala romantika i extravagantna dolna obleka :) i od segde da ti curi

red alert red alert red alert ABORT the mission ..:pos2::pos2:

Член од
26 јануари 2007
Мислења
807
Поени од реакции
7
Аууу не да се палам, искри фрлам:vozbud:, ја незнам некое машко да не се пали на лезбејки, освен ако е педер!

REDFORLIFE

DarkRaver
Член од
31 јануари 2007
Мислења
13
Поени од реакции
1
КОга ќе најдам таков ќе ви кажам...

а да знам еден, ама е педер

JuveFan

Џабарлак
Член од
11 мај 2006
Мислења
918
Поени од реакции
7
REDFORLIFE напиша:
а да знам еден, ама е педер
Мене ме знаеш, а јас не сум педер :)
Повеќе преферирам да бидам со таа што си ја сакам, само јас и она

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
За жал не се палам на лезбејки....
туку ГОРАМ.....

Мислам... очајно барам лезбејки.... кои сакат тројка...

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Е овој феномен ми е понејасен и од феноменот “Боље размислувам со долната глава отколку со горната„. :)

Мислам, кое е задоволството да гледаш (во живо или на ТВ, сеедно) две жени како се сексаат, и притоа да бидеш свесен дека не можеш да ги имаш, пошто не се ни малку заинтересирани за тебе? :)

Правите вие разлика меѓу лезбејки и бисексуалки, воопшто?

јахутерминал

impressed by gay people
Член од
26 јануари 2007
Мислења
778
Поени од реакции
7
PSYtisfaction напиша:
Е овој феномен ми е понејасен и од феноменот “Боље размислувам со долната глава отколку со горната„. :)

Мислам, кое е задоволството да гледаш (во живо или на ТВ, сеедно) две жени како се сексаат, и притоа да бидеш свесен дека не можеш да ги имаш, пошто не се ни малку заинтересирани за тебе? :)

Правите вие разлика меѓу лезбејки и бисексуалки, воопшто?
Зеленко добиваш од мене... Така е едно е лезбејки друго е бисексуалки, ама сепак мене ме палат премногу бисексуалките... Ауууу како би сакал у тројка да работиме.... Мммммм....

outcast

login: failed!
Член од
29 јануари 2007
Мислења
424
Поени од реакции
8
Абе шо зборате? Гледаш на телевизија 2 голи девојки како се мазат и љубат, и пред да се возбудиш се прашваш: Абе овие можда се лезбејки брееј, а таман ќе ми се кренеше “притисокот“ - и одма инстант оладуваш..пффф give me a break. Естетиката во таа слика е она шо возбудува, а дали се лезбејки или бисексуалки - сосема е ирелевантно

јахутерминал

impressed by gay people
Член од
26 јануари 2007
Мислења
778
Поени од реакции
7
outcast напиша:
Абе шо зборате? Гледаш на телевизија 2 голи девојки како се мазат и љубат, и пред да се возбудиш се прашваш: Абе овие можда се лезбејки брееј, а таман ќе ми се кренеше ”притисокот” - и одма инстант оладуваш..пффф give me a break. Естетиката во таа слика е она шо возбудува, а дали се лезбејки или бисексуалки - сосема е ирелевантно
Можеби е само намештајка, но ние конкретно зборуваме за лезбејки во реалност не некој намештајки на телевизија.

Kajgana Shop

На врв Bottom