Имаш 100 канали, немаш што да гледаш

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
So true! Дома имам кабелска телевизија со околу 60 канали а гледам само National Geographic, Fox Life и Fox Crime. Од нашиве телевизии единствено некогаш ако случајно видам да има некој добар филм да ги пуштам да гледам, инаку јок.

бутЕ

старлета
Член од
29 март 2011
Мислења
2.231
Поени од реакции
3.830
Највише глеам Investigation discovery, discovery channel, Tv 1000 & Fox Life

Али коа нема ништо интересно ни на овие.... тука се Counter Strike 1.6 & Warcraft III Frozen Throne :P

Јефто

@JeftoMKD | Јефто™
Член од
30 октомври 2011
Мислења
2.732
Поени од реакции
1.308
Јас лично, не гледам многу ТВ (и покрај тоа се занимавам на некој начин со неа). Кога ќе седнам гледам 80% Investigation Discovery, останатите 20% е мењање на канали, и ептен ако има нешто убаво на Nat Geo, FOXlife, или некој друг канал. А ептен кога ми се дојдени помалите братучедки или со брат ми знам да погледнам некој цртан на Orlando Kids.

Член од
26 април 2012
Мислења
205
Поени од реакции
123
Статијава исклучиво како за близу да е пишувана :), набутале бесплатни канали кои во живот не сум ги пуштил, дури и тие што ги додаваат се бесплатни глупости и стварно незнам зошто запнаа со рускиве канали. Следен канал на близу чекам узбекистанска или монголска национална телевизија, ама исклучиво сателитскиот пошто е бесплатен :)
Од кога имам ставено од нив исклучени се над 20 канали а ги плаќам истите пари, а ако сакам да се исклучам треба дури и пенали да плаќам, лопови бугарски, едвај чекам да ми заврши договорот

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
973
А ја шо да кажам, од 50 канали на мојата кабловска 30 се бугарски и српски канали за музика, 10 се некои безвезални кои навечер даваат порничи, 5 се Македонски кои даваат само турски серии, и другите 5 кои ги гледам се SK, SK +, Discovery, National Geographic и Fox Life.

G

gk77

Гостин
Не дека секогаш нема шо да се гледа, туку немате желба за гледање...

Сте пуштиле ли некогаш Nat Geo Wild? National Geographic? Viasat Nature? Филмските MBC програми?

Сабота, Недела исто Телма, Sport Club... нормално дека не може секогаш да се понуди за секој човек, но од горниве секогаш има нешто да се види.
еј ти ако ги факаш тие незначи дека и јас ги имам , плаќам у пакет 999 денари , интернет = тој е само океј, телефонот е катастрофа губи сигнал и телевизија на близоо што е за НИКАДЕ , како прво кај телевизијата т,е програмите се катастрофа без превод и сите им се крадени , освен viasat history i explorer друго ништо нема тие другите се наши програми алфа ,телма а пишува дека имам 90 канали што е чиста лага и згора на се кога ми стаса едно известување дека успеале да склучат договор за пренос на sport klub само за 20 дена ?! алоо на 10 мај стигнува до 31 мај, па кого лажат бе каков договор тие крадат програми и затоа сите ке се откажуваат оти нема разбирање со такви ебани компании

Kajgana Shop

На врв Bottom