Имаш семеен проблем? Не смееш никому да го кажеш? Обрати се тука!

Член од
29 декември 2013
Мислења
147
Поени од реакции
197
Многу често сме дел од расправии во нашите семејства. Понекогаш само очевидци а понекогаш и сами сме учесници во некоја дискусија. Сите овие дискусии најчесто се припратени со зборување во висок тон тоест викање, навреди, понижувања и дури понекогаш и физички пресметки меѓу членовите на семејството. Знам дека постојат секакви установи за вакви проблеми , но сметам дека кога веќе седиме на форумов и паметуваме за секаква тема можеме да се обидеме да решиме некој тежок семеен проблем со нашите совети. Сепак сите ние сме дел од некое семејство или сме слушнале од другари или другарки како се однесуваат за време на вакви ситуации. Некој можеби и од некое слично свое искуство ќе знае добар совет да даде за да се разреши проблемот. Битно е веднаш по таквиот проблем дома да седнете што побргу на кајгана и пишете на оваа тема. Го опишувате проблемот до детал за да се има доволно информации и со тоа се знаат сите околности за да се даде соодветен совет. Советите во типот на - абе ај не замарај, ништо не е тоа да видиш кај мене шо се деси, и сеа шо точак да ти купиме? , не замарај, вие бе сте нормална фамилија СЕ МИСЛЕЊА НА НЕОЗБИЛНИ ЧЛЕНОВИ КОИ ЌЕ СЕ ОБИДАТ ТЕМАВА ДА ЈА ПРЕТВОРАТ ВО РЕМЕТЕЊЕ. ЗАТОА И ПОТЕНЦИРАМ ДА НЕ СЕ НИ ОБИДУВААТ. ЗНАЧИ ОВА НЕ Е ЗА ДАВАЊЕ СОВЕТ ТУКУ РЕШАВАЊЕ НА ДОСТА КОМПЛИЦИРАНИ ПРОБЛЕМ ВО ВИДОТ НА : КАКО ДА ИМ КАЖАМ НА МОИТЕ ДЕКА СУМ БРЕМЕНА? ТАТКО МИ ЈА ЗДРОБИ МАЈКА МИ ОД ЌОТЕК, КАКО ДА РЕАЃИРАМ? СЕКОЈ ВТОР ЗБОР СЕ НАВРЕДУВАМЕ ПО ДОМА. НИКОЈ СО НИКОЈ НЕ СЕ ТРПИ. И СЛИЧНО.

Со среќа нека ни е работава. Се надевам темава нема некој паметњакович од модераторите да ја премести во канта.
 
Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.025
Поени од реакции
36.796
Otkako kje se skaras so nekoj od doma najbrzo sto mozes upali wifi i odma problemot tuka.

Ima nekoi raboti shto ne se reshavaat na forum. Raboti za koj se zbori rl so bliski i slicno a ne se da se pisuva na forum. A i mi deluva temava ko da sakash da doznavash za problemi na lugjeto a za toa kolku si kadarna da pomagash nema da iskomentiram.

Nikoj od forum ne moze da ti kaze kako da ne se navreduvate doma. Svasta ebate. Cel zivot na forum li nekoj da go spodeluva? So kje dobie osven seir od forumdzii?
 

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.403
Еве сакав прв да почнам да изнесам нешто во врска со добрава тема, ама...
знам дека веднаш ќе се јави некој или лично оној со две ѕвезди и пет точки помеѓу нив и ќе ја упропасти понатамошната дискусија си навреди од негов само познат тип. Затоа подобро премолчиси-можеби во друга прилика-друг ден, ако тргне темава на арно и со кажување на семејни проблеми и решенија ако може да се најдат или алтернативи и совети.
 

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
Ја почитувам намерата на членот кој ја отвори темава,ама таа тема овде на Кајгана едноставно не треба да постои,затоа што овде има огромен број ТАКВИ како мачорка и слични кои ќе ги следат сите членови што нешто ќе се отворат тука за после тоа да го употребат против нив.. тоа се луѓе за жал што живеат туѓи а не свои животи и така да.. ако сакате утре да ви ги ПЛЕСКААТ во лице речениците и тоа што ќе напишете овде и да ве исмејуваат.. бујрум..
 
Последно уредено:

Дејмон

why not
Член од
17 мај 2011
Мислења
1.368
Поени од реакции
2.886
Досадно ти е? Сакаш да отвориш глупава тема на форум? Не отворај!
 
Член од
11 ноември 2009
Мислења
2.809
Поени од реакции
2.630
Досадно ти е? Сакаш да отвориш глупава тема на форум? Не отворај!
сакаш да оставиш глуп коментар? не оставај

инаку темава и не е толку лоша ,само има многу мрчатори и ќе ја упропастат
 

sankerce

прогресиФ
Член од
6 март 2009
Мислења
3.072
Поени од реакции
4.942
Темава ме потсети на гламстик. Кога прчлиња од 12 години пишуваа
-" Мама ми влепи шамар оти пувнав пред гостите што да правам??? Хелп!!!"
Или,
-"Леле значи мајка ми не е нормална, не ми се моча а ме тера да мочам пред да легнам ве молам веќе не се поднесува ова ХЕЕЕЕЛПППППП!!!

Што е уште потрагично, имаше луѓе кои сериозно ги сфаќаа таквите...

Што се тиче мене, никогаш семејните проблеми не би изнел јавно, попрво би разговарал со психолог или со семејството, а не на форумов на кој постојат еден куп експерти (читај тролови) од сите области, кои со душа чекаат да си ја докажат ограниченоста во умот.
За крај, семејните проблеми се проблеми кои тоа се проблеми кои би ги решил или со психолог или со семејството.
 
Последно уредено:

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.704
Поени од реакции
19.769
Moze da I se dade sansa na temava, ajde da vidime dal e nekoj spremen da pobara pomos na forum za semejni problemi sto e edna bolna tocka kaj istite koi gi imaat.

Let's try see where will go...
 

4NHK0

Јас сум ти батка у суштина многу флексибилен шизик
Член од
9 април 2014
Мислења
1.153
Поени од реакции
846
Имам семеен проблем. Голем. Моите не излегуваат од дома кога ќе дојде женска ми. Што да правам?
 
Последно уредено:

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
Како мал мислев дека човекот настанал од црнкињи, кафеави и од бели луѓе. Татко ми секој ден со женски од различна раса идеше дома. За сите ми викаше дека ми се мајки и сите мама да ги викам. Тогаш го имав и моето прво сексално искуство. Али проблемот е што мојата мама не знае ништо за ова, па Свети Јоване, не знам ни дали ми е она вистинската.
 

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.504
Имам семеен проблем. Голем. Моите не излегуваат од дома кога ќе дојде женска ми. Што да правам?
Излези ти негде со девојка ти, проблемот е решен:)
 

Kajgana Shop

На врв Bottom