-={K-O-R-U-N}=-
Wanna play a game?
- Член од
- 14 февруари 2007
- Мислења
- 13.045
- Поени од реакции
- 3.301
Ајде момци малце да ве оправам , SSH не ви треба можете да си симнете и iPhonebrowser што многу ја олеснува работата , таму ги имате сите фолдери системски на телефонот , инаку јас би ви предложил да си инсталирате и installous не знам која верзија гуглајте малку и секако apps sync . Од како ќе го направите тоа си идете у фолдер вар , тражете documents , таму installous па downloads и таму правиш аплоуд на апликацијата која е секако пиратска фул верзија претходно симната од торент :pos2: се враќате во installous oд телефонот и кај даунлоудс ја имате апликацијата клик на неа и инстал , но користете после copy trans suite за музика бидејќи ако синхронизирате со iTunes ќе ви ги избрише апликациите кои ги немате купено преку app store . Бидете ми поздравени ајфон јузери и јас многу се намачив до дека да превземам целосна контрола над мојот apple devica тако звани iPhone 2g прекрасно е чувството кога го поседуваш уредот ајт да не должам многу
За да не ти се случува ова, кога ќе го приклучиш ајфонот на ајтјунс, откажи ја синхронизацијата, оди десен клик на уредот (во ајтјунс) одбери TRANSFER PURCHASES, ќе ти ги пренесе апликациите во ајтјунс и после со синхронизација ништо нема да ти избрише.
Друго, на многу комплициран начин инсталираш апликации (преку влагање во фолдери). Или симни ја директ преку Install0s или симни си .ipa фајл на компјутер и само двоклик.