Имате ли ”муда”?

jkd

one name one country united macedonia
Член од
13 септември 2007
Мислења
1.261
Поени од реакции
27
Situacijata e sledna........Vo vrska ste nekolku godini,site ve znaat gi znaete nejzinite/negovite seta familija,svadba dogovorena i togas mesec dena pred svadbata sretnuvate nekoj/a koj/a vi go obrnuva celiot svet na glava.Toj/taa e super nesto sto otsekogas ste barale super komunikacija,srceto vi treperi za nea/nego mnogu e podobra/ar od verenikot/cata stvoreni edno za drugo i sto...........ke pravite.Ke go otkazete li vencanjeto ili.................
морееееееееееее не ќе се мучам после тоа цел живот не ни размислувам под итна постапка прекинувам се.

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.508
Поени од реакции
8.200
у одредени ситуации да, ама најчесто не... али треба да се има у секоја прилика

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
у одредени ситуации да, ама најчесто не... али треба да се има у секоја прилика
:eek:ftopic:
Пост на годината!Кој ќе го разбере и поврзе со темава нека ми пише објаснување по пп,јас ќе частам.

B

black angel

Гостин
pa mislam deka da bidejki ne e vo red da se povreduva nekoja licnost poradi moi kaprici bi mu kazala se otvoreno i gotovo kraj

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ќе ги бришам сите мислења кој се исти или слични како претходно цитираниот.Тоа е пример како не треба да пишувате на поставена тема.

leila

.o0
Член од
10 октомври 2008
Мислења
862
Поени од реакции
46
hm

Definitivno da, ako sto posto sum sigurna kako sto kaza, zosto da ne ja otkazam svadbata so toj sto vsusnost ne go sakam...velat ednas ljubovta doagja

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
НЕ! Иако нема врска со муда муабетов. Јас сум неодлучна - и кога купувам леб се мислам 5 минути каков да земам, кога сум заљубена секогаш се преиспитувам дали е тоа тоа дури и по долго време, кога физички ќе ми се присвиѓа некој друг ставам на кантар и си пресметувам... Едноставно така функционирам... Знаејќи се, пред брак ќе ме фати паника, ќе почнам да трипам за тоа како можеби не е тоа љубов и како можеби ја правам најголемата грешка... И ќе се замарам и ќе тупам и ќе мислам на тоа целиот месец пред бракот :) И ако се „затрескам“ во некој тоа ќе биде само за да си ја „олеснам“ одлуката. Сепак, сметам дека после куп поминати години со некој, веќе ќе си ја имам потврдено љубовта... Не можам да поверувам дека одненадеж ќе дознаам дека сум била во заблуда:)

Член од
23 март 2008
Мислења
685
Поени од реакции
165
Ne od prosta pricina sto ne moze mene do 5 do 12 nekoj da mi smeni custva.
-Ako sum se odlucila da se mazam znaci cvrsto stojam na zemja i ke go storam toa.
-Ne sum tip sto se zalubuva vo sekunda toa e karakteristika na slabite.
I ova najverojatno go ima na filmovite.

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Неам муда, али иам емоцинален ADD...Па, помине ли нешо shiny...па-па

sweet girl***

I wish that...
Член од
4 октомври 2008
Мислења
310
Поени од реакции
10
hmmm kompliciranA situacija...no vo sekoj slucaj mislam deka bi bila iskrena so nego i bi mu kazala sto i kakva e rabotava.No mislam deka toa zapoznavanje so taa druga licnost i seto toa treperenje mislam deka e minliva stvar i deka ne moze od odma da premine vo ljubov taka da dooobro bi razmislila za toa kako da postapam

Kajgana Shop

На врв Bottom