Имате ли оригинални игри?

• Креатор на темата Ајсшутер
  • Време на започнување

Woofer

I'm a very neat monster.
Член од
21 април 2010
Мислења
854
Поени од реакции
325
И јас имам све од Valve, ја комплетирав колекцијата пред неколку дена со L4D 1. :)
И мене само Left 4 Dead 1 ми фали, а ја имав али поради x причина ми ја отстранија од акаунтот.

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.162
Поени од реакции
6.032
Btw, за 3 саата почнува зимската празнична распродажба на Steam. Ќе има редовно известување во темата за Steam или во посебна тема ако има (мислам дека лани имаше).

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Btw, за 3 саата почнува зимската празнична распродажба на Steam. Ќе има редовно известување во темата за Steam или во посебна тема ако има (мислам дека лани имаше).
Со оглед на големината на распродажбата и бројот на игри, слободно може да се отвори нова тема.. еве линк до старата.

white_eagle

: : stuck in void : :
Член од
21 јануари 2008
Мислења
953
Поени од реакции
716
Portal, Half Life 2, Half Life 2: Episode 1 и 2, Commandos 2 и Deus Ex: Human Revolution (последната) :))

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.162
Поени од реакции
6.032
Немам ама планирам да си купам некаков Total War пакет од Стим. Ја имам Медиевал2 симнато од нет и можам да играм онлајн без проблем а од Емпајр нагоре не бива ако ги немаш легално купено.

Е сега бидејќи Шогун2 нема шанси да ми ја фати би земал пакет ос Кингдомс експанжнот за М2, Емпајр и Наполеон само. И можеби за дпбрите стари времиња и Рим зш ја имам изгубено (и таа нормално пиратска ја имав) а ме мрзи да ја симнувам сега...
Како што реков дека ќе има...

Total War Mega Pack за 12,5 евра.

Уште едно 11 саати ќе трае понудава.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Како што реков дека ќе има...

Total War Mega Pack за 12,5 евра.

Уште едно 11 саати ќе трае понудава.
Ги симнав Медиевал2, Кингодмс, Роме, Барбериан Инвејжн и Алекскандар за 7-8 Евра пред 2-3 дена. Да почекав може ќе го купев цел пакет ама сепак Емпајр и Наполеон не ми се интересни пориоди...

Член од
17 јануари 2009
Мислења
2.814
Поени од реакции
4.666
Јас ги имам
Diablo 2 и Diablo 2: Lord of Destruction
Rome Total War (Gold) сосе Barbarian Invasion
Medieval Total War и Medieval 2 Total War со експанзиите
Titan Quest
Civilization IV Complete
Shogun Total War Warlord Edition (заедно со експанзијата)
и Heroes of Might & Magic 3,4,5 со сите експанзии

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Само ме интересира по колку пари давате за игриве. Гледам Vargo има доста игри купено

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.162
Поени од реакции
6.032
Со овие indie bundles (Humble Bundle и Indie Royale) се зимаат доста игри за ефтини пари. Во моментов имам преку 100 игри на Steam акаунтот, у просек имам дадено 1,5-2 евра по игра.

Vargo _online

プレイステーション3
Член од
1 мај 2010
Мислења
492
Поени од реакции
59
Humble Bundle 4 Со плаќање еден цент повеќе од просечната цена си добив бкупно 12 игри..............и најголем Шопинг период за игри e зимската и летна распродажба на STEAM.

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
И јас имам стотина игри, купени за отприлика исто толку евра. Овие неколку што ги добив за време на распродажбата/лотаријата ми го намалија просекот.

Член од
24 јули 2009
Мислења
3
Поени од реакции
0
Како се порачува игра од интернеt.Фала Однапред!:)

Kajgana Shop

На врв Bottom