Имате ли оригинални игри?

• Креатор на темата Ајсшутер
  • Време на започнување
Член од
24 април 2008
Мислења
11.118
Поени од реакции
12.698
^

И Portal ја имам, заборавив да ја спомнам, ми дадоа бесплатна копија преку Steam како награда од NVIDIA бидејќи користам графичка картица од NVIDIA.

Член од
9 август 2011
Мислења
57
Поени од реакции
3
А која е разликата од оригиналната до не оригиналната?

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.161
Поени од реакции
5.940
А која е разликата од оригиналната до не оригиналната?
На оригиналните можеш да играш online. Затоа и се купуваат. А башка и оригиналните автоматски се апдејтуваат, без ти ништо да чепкаш.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Does Minesweeper count? :D

Немам ама планирам да си купам некаков Total War пакет од Стим. Ја имам Медиевал2 симнато од нет и можам да играм онлајн без проблем а од Емпајр нагоре не бива ако ги немаш легално купено.

Е сега бидејќи Шогун2 нема шанси да ми ја фати би земал пакет ос Кингдомс експанжнот за М2, Емпајр и Наполеон само. И можеби за дпбрите стари времиња и Рим зш ја имам изгубено (и таа нормално пиратска ја имав) а ме мрзи да ја симнувам сега...

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.165
Поени од реакции
6.046
Does Minesweeper count? :D

Немам ама планирам да си купам некаков Total War пакет од Стим. Ја имам Медиевал2 симнато од нет и можам да играм онлајн без проблем а од Емпајр нагоре не бива ако ги немаш легално купено.

Е сега бидејќи Шогун2 нема шанси да ми ја фати би земал пакет ос Кингдомс експанжнот за М2, Емпајр и Наполеон само. И можеби за дпбрите стари времиња и Рим зш ја имам изгубено (и таа нормално пиратска ја имав) а ме мрзи да ја симнувам сега...
Еве го на Steam Total War Mega Pack. Во него ги има Rome, Medieval 2, Empire и Napoleon заедно со сите експанзии и додатоци за секоја од нив. Редовна цена е 50 евра, ама скоро го имаше да се земе за 12,5 евра. Сега од 19ти декември до 2ри јануари ќе биде најголемата распродажба во годината и голема е веројатноста пак да го има ова за 12,5 евра, па можеш да го земеш.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Само Battlefield 3 и Метро 2033 или која и да и беше бројката :D

Член од
4 јануари 2008
Мислења
2.441
Поени од реакции
5.486
Street Fighter IV na Gamersgate za 4.99Eura
Ja zemav za da me tolcat u kurac.... :P
Sve toa master leveli po 100 sati pominale...

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Единствен оригинал и не ми е мака....
StarCraft II - Wings og Liberty (60 фунти околу 70 еу)
Дефинитивно ми се исплати оригиналот, и едвај го чекам продолжението Heart of the Swarm.

Kajgana Shop

На врв Bottom