LeoMessi10
Lionel Andress Messi
- Член од
- 12 април 2008
- Мислења
- 2.316
- Поени од реакции
- 268
Imam 10-15 orginali.
Овие можи да ги најш во Нико Компјутери... ако сеуште ги бараш. А иначе оргинал имам само WoW и GuildWars:Factions моментално. Се мислев за Spore дали да ја купам ама некако сега не ми се даваат пари а + заштитата на играта не е баш "најпогодна"(може само 3 пати да се инсталира а потоа треба да се јавуваш во EA). А може да се купат WoW:WotLK или пак Диабло3 здравје кога ќе излезе...И ако може некој да ми каже од каде може да најдам Diablo/Warcraft 3/Starcraft Battle Chest? Југотон прават ли порачки?
Е да, не се BC и не ги зимам. Питав во Југотон, за SC BC кое е 20$ на интернет, ми рекоа 2090 денари. Малку скапо нели?Овие можи да ги најш во Нико Компјутери... ако сеуште ги бараш. А иначе оргинал имам само WoW и GuildWars:Factions моментално. Се мислев за Spore дали да ја купам ама некако сега не ми се даваат пари а + заштитата на играта не е баш "најпогодна"(може само 3 пати да се инсталира а потоа треба да се јавуваш во EA). А може да се купат WoW:WotLK или пак Диабло3 здравје кога ќе излезе...
P.S. Сега приметив дека во Нико ги имаа овие игри ама не се во Battle Chest "верзија"....
Од Blizzard и Valve и немаш гајле.:uvo: 2090 денари за SC . Малле појќе скапо бе.... Шо знам....А за секуромот ЕА малце и се зезна со тоа... На амазон Spore кога последно проверив имаше само една ѕвезда што малце е патетично. Луѓево намерно даваа такви оценки поради заштитата... Некаде прочитав дека Амазон дури и ги отстраниле тие оценки(поткуп од ЕА можда??) но народот се бунел и ги вратија... Не баш најдобар публицитет за ЕА. Значи навистина некогаш стварно не се исплаќа да земеш оргинал...:smir:
Оф топик: Gief money for TBC! :jaj:Епа да... Лично за мене имаат голема вредност игрите на Blizzard. Посебно warcraft 3 , warcraft 3 TFT и Diablo. Веќе долго време планирам да си ги купам и со тоа да на еден начин го подржам Blizzard во правењето на феноменални игри...Ама стално кога ќе соберам некоја пара ги трошам на нешто друго и никако да стасам да ги земам. Можда наскоро...:smir:
Југотон (многу се скапи (зависи)) и Нико Компјутери (само една имам земано, поточно Prince Of Persia Trilogy за 550 денари, ефтинко) знам дека продават. Анхоч може да имат нешто.Sakam da ja kupam Pes 2009 orginal, za da ja igram online, ima nekoj informacija od kaj se kupuvaat orginalni igri kaj nas, i kolku pari se