Имам проблем со Msn и Facebook!

Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.565
Поени од реакции
417
Samo ja li ima problemi so Facabuko deneska ili i drugite imat ? Ne moam nikako da se logiram , duri ne mi ja ni otvara stranata , samo bel ekran gleam celo vreme .. :S

p.s Postoi li nacin da se blokira i odblokira FB i kako , da ne moze da se otvara ?
постојат начини за да се блокираат одредени веб страни.

ако има некој друг пристап до твојот компјутер, веројатно ти ставил забрана :)

MiloBilderce

Bukake anyone ?
Член од
7 ноември 2009
Мислења
1.238
Поени од реакции
70
постојат начини за да се блокираат одредени веб страни.

ако има некој друг пристап до твојот компјутер, веројатно ти ставил забрана :)
E ако ми е блокиран , шо чаре за тоа ?

Член од
21 февруари 2008
Мислења
225
Поени од реакции
8
пробав да упалам МСН, али не ми даваше (грешна шифра), а истиот меил го користам на ФБ и истото ми работи без гајле.
хакнат ми е мснто или шо????
како да го откријам кој ми е пасвордот сега а security answerот не си го знам.

ако има чаре помагајте зашо ебани 150 контакти се у прашање

Член од
8 јуни 2010
Мислења
158
Поени од реакции
9
Samo ja li ima problemi so Facabuko deneska ili i drugite imat ? Ne moam nikako da se logiram , duri ne mi ja ni otvara stranata , samo bel ekran gleam celo vreme .. :S

p.s Postoi li nacin da se blokira i odblokira FB i kako , da ne moze da se otvara ?
А,јас си мислев дека само јас го имам овој проблем.И мене ми се случува истото.

dragansk

хелоу...
Член од
2 февруари 2008
Мислења
271
Поени од реакции
4
знае ли некој како да ги контактирам некој од амдинистрацијата на фб? :)

Член од
26 јули 2009
Мислења
424
Поени од реакции
179
До пред некој ден се беше ОК со facebook на Chrome и оддеднаш можам само да се логирам да го видам профилот и почетната страна и толку, нотификациите ги отворам и читам ама она црвено бројче кое покажува колку нотификации има си останува, исто и со поштата, како да немам прочитано пораки бројот си стои, не работи like, не можам да бришам коментари, а гледам само неколку настани од пријателите, ја нема онаа опција за постари настани, а chat-от воопшто не работи ниту покажува кои пријатели се online. На firefox си работи како што треба и ме нервира што не можам да најдам кој е проблемот со chrome, дали е некој вирус или нешто инсталирано кое му пречи, знам дека кога инсталирав skype имаше некој аддон кој правеше проблеми со facebook на chrome, кој откако го избришав се си беше ОК. Дали некој може да ми каже за што би можело да се работи овде ???

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Abe so e ova freeloto nesto na nekoj laljo lajlovski mi stigvat,ne samo kaj mene tuku i kaj drugari imam zabelezano samo so drugi iminja,nesto ip kazvit so 77,ja proveriv od skopje kazvit e.KAKO DA NAPRAM DA NE STIVAT ZS KE MU ZBUDALAM NA STRANANA LD

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
на два пати ми има одено и фб и мсн(ист е маил користев)....не успеав да ги вратам

Член од
23 април 2010
Мислења
20
Поени од реакции
3
Луѓе ве молам некој ако може да ми помогне околу проблемот што го имам на Facebook. Значи се работи за тоа што до пред извесно време пријател само од себе го снема од листата на пријатели кај мене а и мене ме нема кај него на листа за пријатели. А ни јас а ниту па тој ме има избришано за пријател или пак да си "мавнеме" Block на Facebook . Целава работа не би можела да биде поконфузна што сега и воопшто не можеме да се најдеме на Search... пробавме со Suggestion пратен од друг пријател... mail-от од Request-от стигува но не и самиот Request на Facebook. Пријателот не можам ни воопшто да го најдам на листите за пријатели кај нашите заеднички пријатели кои ги имаме. Стиснат Like на Post на заеднички пријател не е видлив и кај мене а и кај него. Не знам што би можело да биде проблемов:toe:. Ај некој ако знае ве молам за совет.

Член од
2 јули 2009
Мислења
495
Поени од реакции
83
Вака сеа, пробувам да го логирам чичко ми од кај неговиот компјутер, за да можи да прави муабет со синовите во Германија (мање битно), се појавува ерор 80048051. Пробувам со мојата адреса, повторно ист ерор. Се јавувам кај мене дома да ме логира сестрами, можи. Да го логира чичко ми, можи... некоја идеја за решение ?

Член од
20 мај 2008
Мислења
357
Поени од реакции
99
Мене ме зеза мсн-то не ми се уклучува ми прај ерор оној сенд донт сенд што е и порано ко ќе се уклучам не можев да додавам контакти од друг ПЦ работи добро ама сакам и на мојов да го напраам не ми се користи ebuddy јебига

Kajgana Shop

На врв Bottom