ахаххаах не сонуваш. Лелееееее, овиеееее стварно се ненормални.Dali jas sonuvam ili stvarno go procitav ova!?
Kako пред некоја година мај месец беше кога се збореше крај на светот и сите членови на тој култ му ги дадоа сите пари и сето богатство што го имаат на старешината за да бидат спасени и на крај за чудо ништо не се деси а лугето си останаа без ништо,какви токмаци
Едно е сигурно некој профитира дебело од ваквите превари.
Ти оди а јас на 22 декември ќе славам дена на армијата(ЈНА)и ја ќе одам. Вие ако не верувате немојте да зборувате напразно ! Со сигурност ќе се случи нешто и тоа е единственото место каде може да се спаси човечкиот род. Не нарекувате малоумни и лековерни но на вас ви се ближи крајот не на нас ! 22 Декември.. нема да има ниту весници ниту ресторани во кои ќе се слави Нова година бидејќи нема да има нова година. Оваа е последната, простете се со вашите најблиски на време !
кој сака да се спаси и да не погине во огромната апокалипса треба да отиде на планината и да се помоли за помош од нашите спасители вонземјанци !
и ќе ве замолам оние кои пијат лекарства како мене да не ги пропуштаат дозите оти ќе јадат гомна по теми како мене. шо ми требаше да не пијам апче сабајле...
Подобро ке идам вонземјанци ке чекам.Ти оди а јас на 22 декември ќе славам дена на армијата(ЈНА)