Илјадници луѓе на Бугар Планина чекаат да бидат спасени од вонземјаните на 21-ви декември

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.110
Поени од реакции
9.050
И на 22 декември фајрон, сите по дома?

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Kako пред некоја година мај месец беше кога се збореше крај на светот и сите членови на тој култ му ги дадоа сите пари и сето богатство што го имаат на старешината за да бидат спасени и на крај за чудо ништо не се деси а лугето си останаа без ништо,какви токмаци:facepalm:
Едно е сигурно некој профитира дебело од ваквите превари.

Би се качил горе само за да им го видам изразот на лицата :pos:

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Kako пред некоја година мај месец беше кога се збореше крај на светот и сите членови на тој култ му ги дадоа сите пари и сето богатство што го имаат на старешината за да бидат спасени и на крај за чудо ништо не се деси а лугето си останаа без ништо,какви токмаци:facepalm:
Едно е сигурно некој профитира дебело од ваквите превари.

Ништо лично,морав :D :D :D

Член од
11 септември 2012
Мислења
69
Поени од реакции
38
и ја ќе одам. Вие ако не верувате немојте да зборувате напразно ! Со сигурност ќе се случи нешто и тоа е единственото место каде може да се спаси човечкиот род. Не нарекувате малоумни и лековерни но на вас ви се ближи крајот не на нас ! 22 Декември.. нема да има ниту весници ниту ресторани во кои ќе се слави Нова година бидејќи нема да има нова година. Оваа е последната, простете се со вашите најблиски на време !
кој сака да се спаси и да не погине во огромната апокалипса треба да отиде на планината и да се помоли за помош од нашите спасители вонземјанци !
и ќе ве замолам оние кои пијат лекарства како мене да не ги пропуштаат дозите оти ќе јадат гомна по теми како мене. шо ми требаше да не пијам апче сабајле...
Ти оди а јас на 22 декември ќе славам дена на армијата(ЈНА)

V

viktora

Гостин
VNIMANIE!!!Od prva raka informacija,zbornoto mesto se prezakazuva,na 21 dek na Popova Sapka,znaci vonzemljanite utnale vo prevod pecatna greska,ZNACI Na Popova Sapka!!! (A mozebi i turizmot ke ni trgne.)

Kajgana Shop

На врв Bottom