Ipsissimus
P.I.
- Член од
- 23 јули 2010
- Мислења
- 15.582
- Поени од реакции
- 12.949
Епа не може, не постојат веќе два века.Ne mozhe denes na 6ti dekemvri 2017ta ???
Епа не може, не постојат веќе два века.Ne mozhe denes na 6ti dekemvri 2017ta ???
A oni dobri se ili loshi? sho im e krajnata cel? Se zalagaat za edna svetska vlada?Епа не може, не постојат веќе два века.
A oni dobri se ili loshi? sho im e krajnata cel? Se zalagaat za edna svetska vlada?
.... ваквите постови го обезвреднуваат се што наназад некој трпеливо го објаснувал, изнесувал материјали, факти, литература! Сето тоа се гази и се занемарува со вакви постови, затоа што некој го мрзи да се информира или барем да ја разгледа темава наназад?
Ааа, ок тогаш, чим си озбилен.Ne gledam kade gledash humor.
Не сте вие криви, оние што треба да модерираат се. Бидејќи форумов има цел подфорум чија намена е сеир, зезање и слично, со цел темите што опфаќаат сериозни ствари да бидат поштедени од такви работи.Aaaaaha, izvini sho go obezvredniv svetiot iluminatski dnevnik na kajgana.
Можеш ова да го елаборираш подобро?...а илуминатите не само што веруваат во тој архитекат него и комуницираат со сите појавни форми на архитекатот при носење важни одлуки со кои прос нарот не се замара.
Te prashav koja im e krajnata cel, ne mi odgovori ... Mora da imaat nekoja krajna cel, neli?Не сте вие криви, оние што треба да модерираат се. Бидејќи форумов има цел подфорум чија намена е сеир, зезање и слично, со цел темите што опфаќаат сериозни ствари да бидат поштедени од такви работи.
Дискутирано е наназад на темава. Зошто јас да се повторувам постојано за секој што го мрзи да ја прелиста темава?Te prashav koja im e krajnata cel, ne mi odgovori ... Mora da imaat nekoja krajna cel, neli?
Пред некоја година и навистина имаше слободен ѕидар aка масон кој што зборуваше на темата Масони тука во подфорумот Мистерии.Повторувам по втор пат , воочливо е тоа што на форумов има луѓе кои се тешки тешки филмаџии и се замислуваат дека навистина се Слободни Ѕидари![]()
![]()
![]()
Кажи му! Не знаат абдаливе дека фиљан луѓе зборувале тука!Пред некоја година и навистина имаше слободен ѕидар aка масон кој што зборуваше на темата Масони тука во подфорумот Мистерии.