Изродите

TMPO

Obraz
Член од
31 октомври 2007
Мислења
1.728
Поени од реакции
26
Тогаш не можам да ти ја сфатам логиката што сега тежнееш да влеземе и тоа со промена на името.
Ne sum za promena na ime i nejkam da vlezime, samo vo pravo beshe deckoto sto rece sto nemame jaka stabilna drzava.
Imame vnatreshni problemi sto ne se resheni.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.000
Поени од реакции
51.182
TMRO од тебе не очекував вакви изјави,добро е што е Ванчо минорен и небитен и може да наметне мислење на тебе и на уште 5-6 души како тебе
Иначе гледав на вести денес им стасале заканувачки мејлови на Геровскхши,на Фрчко,на Чашуле и на уште некој од некој си “Јане Сандански’’и овие демек ке тужеле :P

TMPO

Obraz
Член од
31 октомври 2007
Мислења
1.728
Поени од реакции
26
Ќе си тераме ко до сега... а иначе ми се сере кога те читам тебе...ако си за промена на името тргај го тој аватар што го имаш бидејќи не заслужуваш да го имаш. hehe:
Toa sto ti pishe dole kako sig jas sum go ziveel, ti si gi pishel na internet.

Станоја

The Patriot
Член од
31 јануари 2008
Мислења
1.322
Поени од реакции
29
зар навистина верувате дека Б.Ц и неговиот ментор К.Г се предавници???па тие долги години ја имаа апсолутната моќ во оваа земја..ако сакаа Македонија да не постои -Македонија немаше да постои денес...
Па со нивни аманет,грците сакаат да ни го сменат името.

Македонија од секогаш страдала и еве уште страда од своите изроди Македонци.

TMPO

Obraz
Член од
31 октомври 2007
Мислења
1.728
Поени од реакции
26

Македонија од секогаш страдала и еве уште страда од своите изроди Македонци.[/quote]
Da ali denes ne e od srbomani, bugarofili i grkomani tuku od albanofilite.
Gi ima eden kup po forumot nema da gi imenuvam.

Член од
18 декември 2007
Мислења
448
Поени од реакции
51

Македонија од секогаш страдала и еве уште страда од своите изроди Македонци.

мислам дека премногу ги осудуваш лугето во чија спогодба се крстиме-времената....и како можеш да објасниш дека Македонија опстоила кога во најкритичниот период била водена од најголемите предавници...ајде ти се молам...пак повторувам ако таа постава сакаше ние да не постоиме -немаше да постоиме...

Член од
2 април 2006
Мислења
2.842
Поени од реакции
31
Segde kaj sum se shetal, a ti kazi mi internet patriotu mislish deka pogolem makedonec si deka go imash toj avatar i toa pod postovite?
А што мислиш другите не можат да шетаат само ти си најнашетан... читај под никот па може ќе ти текне зашто ми е потписот ставен... :tapp:hehe:

Станоја

The Patriot
Член од
31 јануари 2008
Мислења
1.322
Поени од реакции
29
мислам дека премногу ги осудуваш лугето во чија спогодба се крстиме-времената....и како можеш да објасниш дека Македонија опстоила кога во најкритичниот период била водена од најголемите предавници...ајде ти се молам...пак повторувам ако таа постава сакаше ние да не постоиме -немаше да постоиме...
Јас само кажувам мое мислење,А за другото Господ ке им суди,како што му пресуди на кирче со атентат.

TMPO

Obraz
Член од
31 октомври 2007
Мислења
1.728
Поени од реакции
26
А што мислиш другите не можат да шетаат само ти си најнашетан... читај под никот па може ќе ти текне зашто ми е потписот ставен... :tapp:hehe:
Da na internet lesno e da bidesh makedonec ili niz pesni, odi bide golem makedonec vo gostivar, tetovo, cair, kicevo, debar i taka natamu.

Член од
2 април 2006
Мислења
2.842
Поени од реакции
31
Da na internet lesno e da bidesh makedonec ili niz pesni, odi bide golem makedonec vo gostivar, tetovo, cair, kicevo, debar i taka natamu.
Ти глуп си или со сила се праиш глуп? hehe:

Јас овде кај што сум и со сите што имам зборено праам позитивна пропаганда за името, така да не драпај мадиња. hehe:

Член од
18 декември 2007
Мислења
448
Поени од реакции
51
Јас само кажувам мое мислење,А за другото Господ ке им суди,како што му пресуди на кирче со атентат.

кога веке го мешаш Бог...Бог реши Кирче да живее...а атентатот беше пресуда на некој друг...само нема врска сето тоа сега...кажи ми дали преку име со географска одредница не можеш да се идентификуваш???

TMPO

Obraz
Член од
31 октомври 2007
Мислења
1.728
Поени од реакции
26
Ти глуп си или со сила се праиш глуп? hehe:

Јас овде кај што сум и со сите што имам зборено праам позитивна пропаганда за името, така да не драпај мадиња. hehe:
Too internet patriotu, koe ime zboruvash ti koga ima znaci na teritorijata kade pishe Illyrija. I za toa pravish dobra propaganda?
Ili da ti si negde vi dijasporata nemash tuka bideno 10 godini a kamoli proshetano niz zapadna makedonija.

Kajgana Shop

На врв Bottom