Изневерени после 5+ години врска, спремни за брак. Што би направиле?

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Првин, не дај боже да дојде такво нешто. А натака здравје боже, и да плачам, ништо страшно, нормална човечка реакција. Иако ова да го кажам пред друштво или другарче ќе излезам морон, ради златното правило, муж никад не плаче! :icon_mrgr:
И сеа ко некоја ретардирана да одговорам: Плаче, плаче :D

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.604
Поени од реакции
11.625
Идеш кај неа дома да средите однос, да испеглате сметки. Паѓа секс за помирување, ја ебеш ко курва од МТВ, стануваш, оставаш 50че на маса, и си одиш. :D
е ке и ја дигнеш цената со 50е , 500ден и ке ја напраиш ко оние пред МТВ
Би славел, па подобро пред брак да дознаеш за такво нешто отколку кога ке си во брак, тогаш веќе поголема е работата

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
е ке и ја дигнеш цената со 50е , 500ден и ке ја напраиш ко оние пред МТВ
Би славел, па подобро пред брак да дознаеш за такво нешто отколку кога ке си во брак, тогаш веќе поголема е работата
Замисли во брак да дознаеш дека е трудна од друг, а ти си чекаш првенче :)

H

HoT IcE

Гостин
Деликатна ситуација со прост одговор и решение. Ја маваш од дома, и бараш развод. Зар до тоа дереџе дојдовме да чуваме копиљаци, детето е најмалце криво за да истрпува такви работи, ама реално не би можел да издржам да ја трпам ради дете.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.604
Поени од реакции
11.625
замислувам и се гледам ко убиец и самоубиец :cenzura::P
искрено несакам да помислам, ептен би било незгодно :)

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
:D
1. 2-3 low kick-ови следно
2. Triangle choke или
3. Triangle-armbar submission
Најсериозно ти викам, жими се !:sneaky:

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Најпрво би разговарале. Нормално машко како машко нема да признае. А ние жените имаме 6 чуло за вакви работи, па знаеме дали е вистина или не.
Ако ми признае може и би му простила. Ама нема да заборавам.
Ако не, би му рекла Чао, имај убав живот!

И ќе си ја барам среќата на друго место. Има мажи и мажи на планетава, ќе најдам сигурно некој друг вреден за моето внимание и посветеност кон него.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Најпрво би разговарале. Нормално машко како машко нема да признае. А ние жените имаме 6 чуло за вакви работи, па знаеме дали е вистина или не.
Ако ми признае може и би му простила. Ама нема да заборавам.
Ако не, би му рекла Чао, имај убав живот!

И ќе си ја барам среќата на друго место. Има мажи и мажи на планетава, ќе најдам сигурно некој друг вреден за моето внимание и посветеност кон него.
Во случајов, он ќе има дете со друга жена и не бара да му простиш да остане со тебе туку те остава :)

Rale

Crno Beli Svet
Член од
14 април 2012
Мислења
809
Поени од реакции
723
Toa se grozni situacii koi ako se napravat vistinskite cekori mozat samo da te ojacaat za vo idnina ali treba da si dades vreme za toa,zatoa ne izbrzuvaj so bilo kakvi fiks idei i dozvoli vremeto da si go napravi svoeto.

Член од
17 февруари 2013
Мислења
575
Поени од реакции
481
Од првин малце тешко ,ама се поминува се имам себеси .Има други девојки наоколу.Финтата е шо побргу да излезиш од патетичната фаза на самосожалување и да си ја вратиш самодовербата и си бараш нова врска старата е непотребно оптоварување на мемориската картичка.

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Во случајов, он ќе има дете со друга жена и не бара да му простиш да остане со тебе туку те остава :)
Тогаш ја прифаќам ситуацијата каква што е и го бришам од мојот живот. Ќе го колнам некое време, тоа сигурно, ќе ми треба и доста време да се стабилизирам од таквиот шок, ама јас сум силна ќе станам и ќе продолжам. Земам пример од мојата моментална ситуација, каде знам дека колнењето ќе биде неизбежно. Пошто јас сум таа што сака да има дете, а господинот уште не бил спремен. Е ако си направе дете со друга, клетвите не му бегаат. И тоа најлоша клетва за машко е, сите деца женски да ти бидат и кој ќе стигне да му ги ТИТ! :) Фала, пријатно :pipi:

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.184
Поени од реакции
13.821
Заебано е премногу!!! Со бившиот дечко бевме заедно 10 години. Јас последните 4 почнав да работам во странство. На едно доаѓање дома, ненајавена демек ќе правам изненадување, го начекав со друга дома, типот не ми отвори врата, изгасна музика и светло, а јас како покакана си отидов кај моите. Следниот ден ми рече дека спиел.
Искрено, во моментот кога не ми отвори, толку брзо цел свет ми се сруши, што немав сили ни да плачам или да се потресувам. Јас продолжив да се смеам, кога ќе го видев го заебавав, зашто цело време ми викаше дека сум ненормална и дека халуцинирам кога ќе му кажев дека знам и со која бил дома :) еден ден решив да скратам се. Во овој период бевме пријатели, се гледавме секој ден зашто после толку време и друштвото ви е исто, а ја немав намера да бегам од ништо. Значи еден ден, ми дојде преку кур да ми вика дека сум психопат дур ме моли да му се вратам, го соочив со девојката која беше кај нас дома, овој пат он покакан си се сврте. Скоро цела година после тоа пробуваше да биде фин, меѓутоа секој негов потег ми изгледаше се попатетично и попатетично.
Мислам дека од тој момент од преголем шок во една секунда целата моја љубов за него ја снема. Од секoгаш сум мислела дека ќе рикам ко магарица и ќе кубам коси, ама ете, не беше баш рака. Да, изгубив 10 кила, може внатрешно сепак страдав, ама затоа после 10 години врска бев цела год фри...какви журки видов, како ми беше топ!!! само ја си знам :D

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
5 години врска н ее заебанциија. За некој/а да ве извара после 5 години врска, мора или - да сте ја задрљале работата вие самите многу, многу јако, со некоја ваша постапка, третман, реакција (недостаток на истата), однесување, режим, испад, маана; Или едноставно тој/таа со кој/а што сте е тежок шупак, гнида, која во (за нив) најсоодветната ситуација, решиле да пробаат да видат како е да се седи на ново столче. За шупаците, не им ги земајте таквите грешки премногу при срце па да барате вина кај себе. Од секогаш биле шупаци. Сте се нашле во сутуација едноставно да го искусите тоа и вие.

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Живот иде даље. Во никој случај не би продолжила со него, едно нешто што никогаш не би го простила е неверството.

Kajgana Shop

На врв Bottom