T
Tamora
Гостин
Зборам од искуство ....пак ќе речам не е голема работа има многу пострашни работи во животот , таман работа ако се колиме бесиме меѓу нас само поради тоа што не ни успеало . Ако сегашниот не те сака во ред е ќе се најди некој друг .А и овие долку врски во принцип најчесто завршуваат поради трета личност , ретко кој би се осмелил да прекини толку долга врска без да има резерва А и подобра утеха од нов дечко нова љубов немаKOJ SUM?TOJ SUM! се зафркаваш ли со мене????
Не е битно што сум пишала јас, битно е да си го одговориш тоа што ти го бара темата кога веќе си решил да постираш. Не си тука за да ме критукуваш мене (барем не за оваа тема каде секој си пишува како би изреагирал) или да се исмеваш на мојот пост- како јас што те сватив
Како и да е веќе си ставена во неповолна ситуација, но некогаш е подобро да си ја утешиш психата.
Добро јас кажав само како би изреагирала, но сепак има разлика да замислиш дека ти се случува и да почуствуваш на своја кожа. Секоја чест на тие што го проживеале ова. Не би сакала да бидам една од нив, па ниту да сум во план да го остварам сето ова што го напишав погоре. Секој сака живот без проблеми, барем не тешки како овие.