Vartolu
makoto 誠 chu 忠義
- Член од
- 29 декември 2007
- Мислења
- 15.380
- Поени од реакции
- 6.081
Тебе ти е битно ДПМНЕ да оди во пропаст, макар со тоа и Македонија да одиТука се согласувам,со тоа што Бранко го изведува сите од ДПМНЕ одат во пропаст.

Тебе ти е битно ДПМНЕ да оди во пропаст, макар со тоа и Македонија да одиТука се согласувам,со тоа што Бранко го изведува сите од ДПМНЕ одат во пропаст.
И Керим беше како Љубе само тројански коњ...Ако требаше да се стави натпартиска личност тоа требаше да биде Ќерим кој навистина ке го почитуваше народот,ама кумуњаривњ ги избрукаа што го предложија први. Инаку тој е човек со вистински предизпозиции
Нормално!Тебе ти е битно ДПМНЕ да оди во пропаст
До 22 Март.До кога бе, до кога!!!!!!!!!
Ајде да видиме...Да се кладиме...Ако победи Фрчко го напуштам форумов, ако победи Иванов ти го напушташ..Можи така???Нормално!
До 22 Март.
1.Што сакав да кажам кажав. Кој ќе се најде во напишаното ќе се најде. Тоа е тоа, што би рекол гвујо тупото.1.Сакаш да кажеш дека и јас си ја тепам жената...
2.Никого јас не сум помешал, очигледно твоето пратење на политичкиве случувања во земјава се со краток рок...:nesvest::nesvest::nesvest:
А ако никој не победи ?Ајде да видиме...Да се кладиме...Ако победи Фрчко го напуштам форумов, ако победи Иванов ти го напушташ..Можи така???
Што е најтрагично ја користат истата реторика и методи на водење на политика која се употребуваше во Југославија1.Што сакав да кажам кажав. Кој ќе се најде во напишаното ќе се најде. Тоа е тоа, што би рекол гвујо тупото.
2. Па да краток е рокот, од 86 навака. Може повеќе од 80% од членовите тука не биле ни родени или за автомобил викале, мамо ене брм брм.
Тогаш паметам во Југославија половината од фациве Дпмновски беа со петокраки колку стапот на Букефал. Држеа партиски состаноци и јасно кажуваа, кој не е член на КПМ да не се надева на повисоки работни места. Маневски на пример. Или Славевски, Иванов, Љубиша Георгиевски, Кљусев итн.
Сите тие денес се посипуваат со пепел глумејќи антикомунизам, а самиот почеток им бил токму како што опишуваш.....АЈ ти по бурек, Ај ти по баничка....АЈ TI менаџери бе,
Да не беше распадот, денес ќе ти беа истите овие најголемите дупелижачи во Белград:salut:
Ајде да видиме...Да се кладиме...Ако победи Фрчко го напуштам форумов, ако победи Иванов ти го напушташ..Можи така???
Месиа не му одговори на Кико за предлогов шо го има или не ти држи газот?Каква врска има Макрадули,Б.Ц.,Поповски со претседателските кандидати и избори?Забегувате од дпБне од темата,потоа Цацко ви е крив.
8.Ivan од Strumica на 05.03.2009 во 15:35 напиша: Јас пак мислев дека си СУПЕРМЕН, или БЕТМЕН, а ти си бил човек како нас.
Ме разочара..........
Месиа не му одговори на Кико за предлогов шо го има или не ти држи газот?и шо викаш Бошковски ќе земел 80% од гласовите на Дпмне грешка си:helou: нема шанси
Хаха смешен си...Заради една посрана комуњарска патрија да сакаш да падне и ДПМНЕ и Македонија...И да ти кажам се гледа дека си иста сорта како твоите идоли....Тука се согласувам,со тоа што Бранко го изведува сите од ДПМНЕ одат во пропаст.