Избори 2008 - последен ден пред изборниот молк

Статус
Затворена за нови мислења.

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134
Ајде преиспитај се.

Ај да речеме конзервативно 3-1 ќе победи Вмро. Значи ти велиш Вмро 50, ако Вмро земе 50, сдс ќе зема 16 (однос 3-1)

50+16+30 (албанци)+3 (максимум независни) = 99

Ти фалат 21 пратеник!!! :uvo::uvo::uvo:
Абе остај, ова вмровците во една анкета веруваат во една не.
Значи преку анкета.
Кога беше пред два дена објавена она словенечката анкета, во кое дпмне на државно ниво имаа подршка 30,06 а сдсм 23,60, они не веруваа.

Е сега оној пит-булот од портпарол коа ги прави анкетите, они веруваат.

Значи на следната пак нема да веруваат.

Член од
16 мај 2008
Мислења
452
Поени од реакции
2
Абе остај, ова вмровците во една анкета веруваат во една не.
Значи преку анкета.
Кога беше пред два дена објавена она словенечката анкета, во кое дпмне на државно ниво имаа подршка 30,06 а сдсм 23,60, они не веруваа.

Е сега оној пит-булот од портпарол коа ги прави анкетите, они веруваат.

Значи на следната пак нема да веруваат.
Единствени валидни анкети се оние кои се прават веќе со години, на институтот за демократија и таа другата. Тие постоеја и пред избори и сите до една беа исти, Вмро 25-30% Груевски 30%.

Ова словенскава глупост е ваше масло за да фрлите дамка на сите анкети. Оваа тн анкета прв пат се направи за изборите, по ваше барање.

Ај не се прави до толку наивен. Според таа тн анкета, дпа води пред дуи, а на бц рејтингот му скокнал 14% исто и на рада, а на сдс 10%.....абе ајде, мижи да ти баам.

Како било, имаш линк до вчерашната анкета во мојот сиг ако те интересира.

Член од
16 мај 2008
Мислења
452
Поени од реакции
2
Еве го линкот до најновата анкета, го имам и во сигот. Оваа телефонска анкета беше правена пред камери, со случајно отворање на именикот.

http://www.kirilica.com.mk/vest.asp?id=7776

Еве ти, па ти сега негирај ја вистината и кога те зјапа во очи, твој проблем. :salut:

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134
Единствени валидни анкети се оние кои се прават веќе со години, на институтот за демократија и таа другата. Тие постоеја и пред избори и сите до една беа исти, Вмро 25-30% Груевски 30%.
Би те поправил, имаш правописна грешка на болдираното.

Ништо страшно, само треба да го замениш валидни во владини.

И ок. ке биде.

Член од
16 мај 2008
Мислења
452
Поени од реакции
2
Би те поправил, имаш правописна грешка на болдираното.

Ништо страшно, само треба да го замениш валидни во владини.

И ок. ке биде.
Добро човеку кој ви е проблемот? ЛОЛ

Оваа телефонска анкета беше правена пред камери, со случајно отворање на именикот.

http://www.kirilica.com.mk/vest.asp?id=7776

Па ова веќе е бесмислено, некој да ме убедува дека земјата е рамна и дека бц е центар на свет. :uvo::uvo::uvo:

Член од
28 јануари 2005
Мислења
2.163
Поени од реакции
18
:cug: Zemjata e ploca, koja sto ja nosat tri kita, Grujo, Gruevski i Nikola.

Член од
16 мај 2008
Мислења
452
Поени од реакции
2
:cug: Zemjata e ploca, koja sto ja nosat tri kita, Grujo, Gruevski i Nikola.
И тогаш нели......откако им беа соборени сите аргументи....нели....сдс ја сменија темата и повторно започнаа со обид за исмејување на противникот.....нели...:kesa::kesa::kesa:

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Разменете си мсн. Дружбата треба да продолжи и после први :vozbud:

Член од
28 јануари 2005
Мислења
2.163
Поени од реакции
18
Vo pravo si Serpico. Stanuva dosadno bez Trn i kompanija. Ovie novive juzeri se mivki.
Aj se citame polse prvi.
Srekjno na site partiski potrckovci i simpatizeri.
Makedonijo, gospod neka e so tebe.
Poz.

Член од
16 мај 2008
Мислења
452
Поени од реакции
2
Vo pravo si Serpico. Stanuva dosadno bez Trn i kompanija. Ovie novive juzeri se mivki.
Aj se citame polse prvi.
Srekjno na site partiski potrckovci i simpatizeri.
Makedonijo, gospod neka e so tebe.
Poz.
Е стварно нема потреба од таков речник, али тоа само го докажува она што го кажав погоре. Кога ќе ви се потрошат таканаречените аргументи, фрчат навреди. Ќе речев поздрав али јебига, кога ти не си културен, нема зошто јас да бидам.

Член од
28 јануари 2005
Мислења
2.163
Поени од реакции
18
Ok. Go povlekuvam zborot MIVKI i go zamenuvam so "slabi(neuspesni) partiski propagatori".:smir:

Член од
16 мај 2008
Мислења
452
Поени од реакции
2
Ok. Go povlekuvam zborot MIVKI i go zamenuvam so "slabi(neuspesni) partiski propagatori".:smir:
Како сакаш, тоа е прашање на лична култура. Откако те сместивме каде што ти е местото, сега фрлаш со навреди.

И што е битно кога сум се зачленил? Јас тука никој немам навредено прв, само возвраќам ако ме навредиле и тоа понекогаш. А ти голема работа ако си бил тука 3 години, кога не си стекнал основна култура.

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134
Како сакаш, тоа е прашање на лична култура. Откако те сместивме каде што ти е местото, сега фрлаш со навреди.

И што е битно кога сум се зачленил? Јас тука никој немам навредено прв, само возвраќам ако ме навредиле и тоа понекогаш. А ти голема работа ако си бил тука 3 години, кога не си стекнал основна култура.
Немој Ти за култура живти све.

Немој сеа да прочачкам по форумов, па да си ја видиш твојата таканаречена култура.

Јас ценам принципиелност.
Ама........

ogledalo

провинцијалец
Член од
12 мај 2008
Мислења
3.198
Поени од реакции
174

ne navleguvajte vo licni prepukuvanja,posebno ne na vakva tema zasto kolku i da diskutirame ``karavanot si vrvi , kucinjata si laat``....celta na forumov e politicki da se ``ispraznime`` a ne nekogo da ubedime ili razubedime.
ima dva pristapi vo sekoja diskusija so oponent...diskusija -`dobra volja`` barame temi koi ne zblizuvaat i diskusija-`` reakcija``..na sve kazano od drugata strana makar i da imalo rezon da se najde racka....
ima i treta..ama toa ne e diskusija toa e seir......

Член од
16 мај 2008
Мислења
452
Поени од реакции
2
Немој Ти за култура живти све.

Немој сеа да прочачкам по форумов, па да си ја видиш твојата таканаречена култура.

Јас ценам принципиелност.
Ама........
Ајде да те видам машко, ајде. Никогаш не сум навредил никој прв. Сум враќал тоа да. Ама кога они не ги банираат за навреди, и никој не ги брише навредите, нема јас да им седам и да молчам.

Ти реален не скокај многу оти и за тебе важеше она мивка од господинот интел.

Значи ви покажавме каде ви е местото и го спуштивте нивото на простачки навреди. Срамота. Не се замарам повеќе со вас додека не се врати дискусијата на правилен пат. Ај продолжете со дечки глупости. :salut:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom