Избори 2008 - последен ден пред изборниот молк

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 мај 2008
Мислења
96
Поени од реакции
2
епа тие седуммина се сеуште на нивните позиции и ке останат таму затоа што се успешни во својата работа и својата бранша!а ти ако мислиш дека тие се пробугарски настроени кажи ми зошто Македонија како Македонија конечно почна да се движе од мртва точка во која ја имавте донесено?
и пак ке ти речам: ти не си им во кожата да знаеш како се чувствуваат(македонци, бугари или марсовци сеедно...) тие 7 што ги спомнуваш!

Член од
13 мај 2008
Мислења
96
Поени од реакции
2
не невработеноста не си стои во место!има нови вработувања!
ако не си информиран прочитај што се има направено па повели на форумот!

Член од
28 јануари 2008
Мислења
298
Поени од реакции
68
не невработеноста не си стои во место!има нови вработувања!
ако не си информиран прочитај што се има направено па повели на форумот!
сакам од тебе да слушнам (ако сакаш да ми кажеш)

Член од
13 мај 2008
Мислења
96
Поени од реакции
2
ај зевсус ова одговори ми го:
македонија 1903та година:
еден куп македонски револуционери!
бугарите ги имаат присвоено како свои,што мислиш за тоа?
и немој да лупаш глупости, затоа што за време на владеењето на ВМРО ДПМНЕ не е направена ниту една промена на македонскиот идентитет, за разлика од вас комуњарите што успеавте да го продадете и името и знамето!

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Еднаш сум ти кажал.
Со мене се зборува конкретно.

Не го разводнувај муабетот.

Ти кажи ми на мене зошто овие седуммина и уште сигурно седумсто седумдесет и седум остануваат на своите позиции?
Од кој порив?
ЗОШТО?
Полеека :helou: правиме муабет нели,ок?

Ниту ја ниту ти сме на местото на Груевски за да имаме одговор, можеме да шпекулираме.

Сепак, некој рекол подобро е да го држиш непријателот блиску себе, отколку да го оставиш да ти работи позади грб.

И ако веќе судиме според потезите, кажи конкретно со кој државнички потег ВМРО ( со оглед дека ја имаат власта ) остварија некоја од твоите бугарски варијанти?

Ја воопшто не гледам про-бугарски ориентирана надворешна политика, дури и СДС покажа поголема Бугарска блискост отколку ВМРО.

И пак, суштинското прашање, зашто сето ова се активира пред избори и на оваа тема?
Зашто кога ова на мене и на тебе ни е познато не е искористено во предизборната кампања на СДС на пример?
Нели би имале корист, ама и они ли ги толерираат “бугарофилите“ ВМРО и ги штитат од јавноста?

Член од
13 мај 2008
Мислења
96
Поени од реакции
2
нема проблем ке ти кажам:
со проектите за млади претприемачи и со проектите за субвенциите за земјоделието,со самовработување се запослени многу досега незапослени луге.со реформите кои се имаат направено, и со странските инвестиции што ке следуваат заради тие реформи, ке се отворат неколку индустриски зони низ цела македонија, во најкраток можен рок, и проблемот со вработување целосно ке исчезне!

N

n/a

Гостин
И пак, суштинското прашање, зашто сето ова се активира пред избори и на оваа тема?
?
Одговорот е многу прост.
И точен.
Затоа што додека не ги тргнат секој еден глас за ВМРО вклучувајќи го и мојот е глас и за нив.
И затоа што моја работа е да стискам да се случат промени во период во кој што се нужни и можни да се извршат.
А тоа имено е периодот после изборите.

Член од
28 јануари 2008
Мислења
298
Поени од реакции
68
нема проблем ке ти кажам:
со проектите за млади претприемачи и со проектите за субвенциите за земјоделието,со самовработување се запослени многу досега незапослени луге.со реформите кои се имаат направено, и со странските инвестиции што ке следуваат заради тие реформи, ке се отворат неколку индустриски зони низ цела македонија, во најкраток можен рок, и проблемот со вработување целосно ке исчезне!
може процентуално да ми споредиш и не те замарам веќе

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Одговорот е многу прост.
И точен.
Затоа што додека не ги тргнат секој еден глас за ВМРО вклучувајќи го и мојот е глас и за нив.
Некој пиштол ли ти држи?

Гласај против нив, чим толку ти пречат.

Одговорот е многу прост, точно.

Член од
13 мај 2008
Мислења
96
Поени од реакции
2
епа не е секој глас, глас и зза нив!моментално во ВМРО лидер на партијата е Никола Груевски човек кој направил најмногу за македонија без оглед што зборуваш!а пак ке ти речам тие ако беа бугарофили како што велиш ти немаше да бидат во ВМРО ДПМНЕ!

Член од
13 мај 2008
Мислења
96
Поени од реакции
2
D-Will моментално немам официјални бројки за да ти изложам, а и мислам дека со самовработувањето не се знаат точно бројките, но знам дека ги има многу...
прва прилика утрово ке најдам податоци и ке ти ги изложам на форумот.

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
искрено прв пат слушам а ке сакаш ли некој линк од весник или да ми кажеш јас да си најдам само кажи кој ден беше изјавата
Ако постојат волку неинформирани луѓе, тогаш не ми е јасно како ги градите политички ставови

http://a1.com.mk/vesti/vest.asp?VestID=92741

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom