- Член од
- 8 август 2024
- Мислења
- 9
- Поени од реакции
- 15
Даа толку имам
На мојот неверојатен/на пријател/ка,
Неш јебат.На мојот неверојатен/на пријател/ка,
Среќен 21-ви роденден! Од нашите диви авантури до нашите разговори од срце до срце, ти беше мојата карпа, мојот партнер во животот и најдобриот пријател што некој може да го побара. Еве да ги прославиме сите неверојатни спомени што ги направивме и сите фантастични што допрва доаѓаат. Многу сум благодарен за секоја смеа, секој разговор доцна во ноќта и секој момент што сме го споделиле.
Да назравиме за тебе и за сите возбудливи времиња пред нас. Да ја направиме оваа година најдобрата досега!
Со сета моја љубов и повеќе,
Нова Девојка
Прати и само: „Хепи брдеј ту ју, стави прст у струју“.
Ее ајј смеј да леташ од тукаПрати и само: „Хепи брдеј ту ју, стави прст у струју“.
П. С. Не знам која ти е другарка, ама и на две би ви улетеја како клошар у народну кујну.
Еее фалаНа мојот неверојатен/на пријател/ка,
Среќен 21-ви роденден! Од нашите диви авантури до нашите разговори од срце до срце, ти беше мојата карпа, мојот партнер во животот и најдобриот пријател што некој може да го побара. Еве да ги прославиме сите неверојатни спомени што ги направивме и сите фантастични што допрва доаѓаат. Многу сум благодарен за секоја смеа, секој разговор доцна во ноќта и секој момент што сме го споделиле.
Да назравиме за тебе и за сите возбудливи времиња пред нас. Да ја направиме оваа година најдобрата досега!
Со сета моја љубов и повеќе,
Нова Девојка
Ее ајј смеј да леташ од тука
Автоматски споено мислење:
Да го викнам дечко ми па со еден бокс сите ќе летате
Еее фала
Ее ајј смеј да леташ од тука
Да го викнам дечко ми па со еден бокс сите ќе летате
Еее фала