Клипче asd Член од 8 јануари 2012 Мислења 14.028 Поени од реакции 36.813 28 ноември 2013 #31 Со оглед на тоа во какво време живееме тогаш опцијата број 1 си е идеална.
Con Artist the man with the key Член од 1 мај 2012 Мислења 5.328 Поени од реакции 21.635 29 ноември 2013 #32 Интересна работа, мислам дека двете особини ги поседувам. Инаку, би ја избрал првата особина дефинитивно, а и целам кон тоа, Ironman, па ќе видиме.
Интересна работа, мислам дека двете особини ги поседувам. Инаку, би ја избрал првата особина дефинитивно, а и целам кон тоа, Ironman, па ќе видиме.
wot aloof Член од 20 мај 2008 Мислења 19.665 Поени од реакции 34.114 29 ноември 2013 #33 PoetskaPravda напиша: Интересна работа, мислам дека двете особини ги поседувам. Инаку, би ја избрал првата особина дефинитивно, а и целам кон тоа, Ironman, па ќе видиме. Кликни за повеќе... Да, ама по иста аналогија, втората опција е Хулк. And we;ve all seen the Avengers. HULK > Ironman.
PoetskaPravda напиша: Интересна работа, мислам дека двете особини ги поседувам. Инаку, би ја избрал првата особина дефинитивно, а и целам кон тоа, Ironman, па ќе видиме. Кликни за повеќе... Да, ама по иста аналогија, втората опција е Хулк. And we;ve all seen the Avengers. HULK > Ironman.