JohnWayne
Master
- Член од
- 10 мај 2007
- Мислења
- 194
- Поени од реакции
- 16
od koja maka da jadis gomna be posran... hater glup... si go posetil linkot sto go imas daeno na pocetok... si videl kolku ima privatni univerziteti... nemoj da si lecis kompleksi so vakvi posrani ispadi... i 100% sum siguren BTW deka zivotna zelba ti e na takov fak da ucis... MO4ko (btw ova se odnesuva na kreatorot na temava prekrasna)
a za ova dolu, nikoj ne mozi da go objasni poubavo![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
a za ova dolu, nikoj ne mozi da go objasni poubavo
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
CAR...да си ми жив и здрав. имам двајца другари на машински, што за колокфиум им даваа по 20 задачи, од кои 3-5 се паѓаа. имам другарка на стоматолошки, која ги наоѓа тестовите. од каде? па, не се ебано сменети едно 10 генерации наназад, можда и повеќе... итн, да не редам. НО! имам другар на фон, што ми се фалеше дека препишал со лифчиња на маса, пред АСИСТЕНТКА. дури ми се фалеше како си ги преиначил прашањата како му одговарале на него.
имам другар, на европски што ми се фалеше како имал испит од скрипта со 8 страници. јас сум на штул. и сум препишувал. и ми дале прашања по римско право. знаете какви беа прашањата? насловите на пасусите. е така...
сега, факат дека на секој ебан факултет се препишува со лифчиња, со хендсфри и уште 1001 начин. без разлика дали е приватен или државен. знаењето е релативна работа и не значи дека го имаш ако си на државен, а го немаш ако си на приватен. булшит. мислам дека капирате.
иначе, на ебанава тема, од километар се познава кој е со средно, кој со факс, кој без двете. сите се пристрасни за она што се, никој не е реален. секој се штити, демек бил нападнат. ама, тоа е, неможеш против тоа. едноставно така е. затоа и лесно се препознава кој е до кај.
има луѓе со основно што повеќе се снашле отколку луѓе со факс. па и 2 факултети. првиот незнае колку пари има, а вториот вози такси, или работи сосема трето од струката, само колку да преживее...