Зошто сакате да имате сопруг/сопруга?

C

Cool Hand Luke

Гостин
Ма темата е многу добра само на некои им е многу досадно овде. :)
Од кај потекнува тој стереотип - бракот? Ко првиот неандерталец да не ја давал својата друшка никому и може направил некој покољ. :)
 
Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.320
zenata seksualno zdosaduva brzo, zatoa upotrebliva e za da bide domakinka, da se grizi za domot, da gotvi, pere, cisti i slicno, a na emancipiranite zeni ne im treba maz tuku samo ljubovnik, isto kako sto na pravite mazi bezkorisna im e takva zena.
 

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Зашто човекот постои за да живее во заедница и да има свое потомство.
Иако денес сме 21 век и животот во заедница не е онаа што била порано, а воедно модерно е да имаш свои деца без притоа да имаш партнер.
Сепак убаво е кога би имал некој со кој можеш да ги споделуваш позитивните и негативните ситуации во животот, некој со кој ќе ја делиш радоста и ќе ја споделуваш тагата.
Животот е поубав кога имаш некој со кого би ја споделил љубовта и со кого би оформил семејство. А најубаво во сето тоа се децата, за кои најубаво е да израснат во семејство со двајца родители.

Сега засега воопшто не размислувам за сопруг, но ќе дојде и тој ден кога ќе сакам да оформам семејство со личноста што ја сакам. Знам дека не сакам традиционално семејство, сопруг кој работи и јас домаќинка што чува деца.
Но има време не се замарам воопшто за тоа, си уживам во младоста без семејни обврски :)
 

Ganimed

La Petite Seduction
Член од
18 јули 2008
Мислења
303
Поени од реакции
18

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
Сега за Сега НЕ!, а за понатака дефинитивно некоја кумановка може да, за сопруга:pipi:
 

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.271
znachi ti si mi drugarche sea...i jas sum za poligamijata da se ozakoni,


let there be love...:helou:
Народ кој има ваква младинка не треба да се грижи за својата иднина

Лет 3
(познат во некои кругови и како Тито)
 

Sk girl

Not Perfect
Член од
6 јули 2008
Мислења
431
Поени од реакции
15
Zasto sakam da imam soprug?
Zaso ednostavno sakam da imam nekoj koj ke me razbira, ke me islusuva, ke mi pomaga, ke bide postojano so mene, ke mi gi brise solzite koga ke placam, ke se smee zaedno so mene koga i jas ke se smeam, ke si napraime decinja ednostavno sakam da imam soprug so koj sto ke delam se poradi ljubovta.
Tie sto mislat deka brakot e samo za da cistis, peres i nz uste sto togas mnogu se izlazale a i ziveat vo nekoj si svoj svet.
Pa ne moze se da bide cisto i pereno i peglano bez nikoj da raboti doma niso.Zatoa ako ne sakate da cistite, perete, peglate itn ke si rabotite nekoe rabotice ke si viknete nekoja cistacka i ke vi gi vrsi domasnite raboti a vie samo uzivajte si vo vasiot mrzovolen brak.
Brakot se skluicuva poradi ljubov, a potoa si sledat i obvrski.
A i patem i sama da ziveam pa pak ke moram sama da se peram, peglam itn.no ke nemam so kogo da spodela mn raboti.
A za maskite koi sto mislat deka zenite se robinki nz kako sto kazaa pogore neka odat i neka si kupat nekoja takva koja so ke bide em sex-masina em cistacka.I dajte dosta mislite samo na sebe mislete malce i na cuvstvata na drugata polovina...pa sea kolku sakate kritikuvajte go napisanovo jas ke si stojam na moeto msilenje a vie slobodno navalete...
 

Ganimed

La Petite Seduction
Член од
18 јули 2008
Мислења
303
Поени од реакции
18
...5-4-3-2-1...SNAPPPPPPPPPP...WAKE UP, HONEY...it's working time ...:tv:
 
Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
За да имам со кого да се карам, за да имам кого да нервирам, кој да ме нервира, за да можам некому да се изнадерам и да ми се изнадере, за да имам некој да сакам и некој да ме сака. Ваљда затоа...:toe:
 

Orkad

The Master
Член од
5 октомври 2007
Мислења
1.010
Поени од реакции
10
Да имам некој кој ке ме придружува во животот, некој со кој можам да споделам се и сешто, некој кој ако не ме разбира барем ке ме ислуша, некој кој едноставно ке му е мило што е со мене исто онолку колку мене што ке ми е мило што би бил со неа.

Е сеа љубов до бесзконечност и такви работи според мене не постојат љубовта е минлива но останува страста, заносот кон личноста и едноставно навиката што ке си со истата секој ден и ке се будиш секое утро покрај неа.

А да ке заборавев да спомнам една од најзначајните работи е основањето потомство, деца фамилија која според мене е една од основните цели на еден човек како краен завршеток. :D
 

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
534
Па за мн работе : за пеглање , бришење прашина пенѓери и др !!!
 

Kajgana Shop

На врв Bottom