Зошто никогаш не е направена игра со ракомет ?

Член од
16 октомври 2007
Мислења
59
Поени од реакции
1
не е точно дека искача во 2011.Излезе демо верзијата пред некој ден,ја симнав и сега за сега изгледа фантастично.со оглед на тоа дека треба да се докорегира мислам дека ќе биде феноменална.
Ае дај ми и на мене линк од демото!!за даунлоад

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Излзезе една полу ретардирана игра

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.441
Да ја заживееме темава.
Handball Challenge 12 е излезена одамна, а 13 е на пат да излезе.
Играва е колку толку добра за прва верзија.Има Светско првенство, Германска и Шпанска лига.Шутирањето е добро направено, голманите исто така, единствено лош е системот на фаулирање.
Исто така има некои не-ракометни работи кои треба да се средат, пример шутираш со играч од 9 метри, голманот брани, топката си останува во 6-те метри, играчот застанува на нозе и во доскокот ја шутира со нога топката во гол и судиите го признаваат.
Нема можност за тајм-аути, клупата е празна, нема судии на терен, нема никаква персонална статистика-голови, одбрани итн...
Се на се, доколку продолжат да излегуваат верзии за 3-4 години би требало да добиеме одлична ракометна игра со сите детали.
Оценка 6/10

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
Да ја заживееме темава.
Играва е колку толку добра за прва верзија.Има Светско првенство, Германска и Шпанска лига.Шутирањето е добро направено, голманите исто така, единствено лош е системот на фаулирање.
Исто така има некои не-ракометни работи кои треба да се средат, пример шутираш со играч од 9 метри, голманот брани, топката си останува во 6-те метри, играчот застанува на нозе и во доскокот ја шутира со нога топката во гол и судиите го признаваат.
Нема можност за тајм-аути, клупата е празна, нема судии на терен, нема никаква персонална статистика-голови, одбрани итн...
Се на се, доколку продолжат да излегуваат верзии за 3-4 години би требало да добиеме одлична ракометна игра со сите детали.
Оценка 6/10
ај пиши тука кога ќе излезе 13 :D

Член од
23 март 2011
Мислења
111
Поени од реакции
55
Да ја заживееме темава.
Оценка 6/10
Линк нешо за симвенје се најдвит ;OO

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.441
Handball Challenge
It’s official: IHF Handball Challenge 13 will be released in January 2013. In addition to the PC version also for the Xbox 360. Only the PlayStation3 users will get their version with a short delay. A new career mode and the additional French Ligue Nationale de Handball will just be one of the new features. Now you can tell us who is happy and hopefully share this great news with all of your friends! Check out our new screenshots as well!
Features:
- Live-game commentary (German and English)
- Create your own player
- Start a career with your personal player
- Improved game-play on offense and defense
- Individual setting options for your tactic
- In- and outro-scenes before and after each game
- A new trick-shot (spin-shot) - New arenas with great atmosphere
- And a lot more...

Kajgana Shop

На врв Bottom